Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“En güçlü adayı sandıktan çıkaracağınıza inanıyorum”

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Av. Filiz Gencan Akın, parti üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Gencan Akın, “Edirne’de CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edecek olan en güçlü adayı sandıktan çıkaracağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 22:34
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“En güçlü adayı sandıktan çıkaracağınıza inanıyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Av. Filiz Gencan Akın, parti üyeleri ve vatandaşlar ile bir düğün salonunda bir araya geldi. Meşale ve “Edirne’ye yakışan Filiz Gencan, Edirne’nin başkanı Filiz Gencan sloganları ile karşılandı. Gencan Akın, kısa süre içerisine kendisine güvenen partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

“GÖZLERİNİZDEN CESARET ALDIM”

Programda konuşan Gencan Akın, “Tek tek gözlerinizin içerisine bakıyorum. Önümüzde kısa bir süreç vardı ve bu programı dün akşam planladık. Ve şimdi görüyorum ki, bu kadar kısa süre içerisinde neler olmuş böyle? İyi ki bana inandınız. Bugüne kadar Edirne’mize hizmet eden bütün belediye başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ben bu yola şehrimizde yaşayan bütün hemşerilerimize her zaman kapsayıcı, saygılı bir dil kullanarak, anlamak ve temsil etmek üzere yola çıktım. Ben bu yola çıkarken sadece sizlerin bana umutla bakan gözlerinizden cesaret aldım. İyi ki varsınız” dedi.

“EDİRNE’Yİ AYRIMCILIK YAPMADAN YÖNETECEĞİM”

Edirne’ye aydınlık gelecek inşa etmek için çalışacağına değinen Gencan Akın, “Çıktığım bu yolda, toplumumuzun her kesimini kucaklayacak, sorunları birlikte çözecek ve daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çalışacağım. Bu yolda gençlerin, kadınların sesi olacağım. Hesap veren, şeffaf, adil, tutarlı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehrimizi yönetmek en büyük amacım. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik, çağdaş, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan, çocuğa, kadına, hayvana şiddet uygulayan herkesin karşısında dimdik duracağım. Edirne’mizi özenle, itinayla ve ayrımcılık yapmadan yönetmeye söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

“HERKES EŞİT HİZMET ALACAK”

Edirne’yi halkla birlikte yöneteceğine değinen Gencan Akın, “Edirne’miz için yapılacak her işi, her adımı özenle yapmayı vaat ediyorum. Yaşadığım kenti herkesin mutlu ve huzurlu olacağı şekilde yönetmek için yola çıktık. İnsanlara değer veren, önce insan diyen, kentimizin kültürel, sosyal ve toplumsal çeşitliliğine özen gösteren ayrımcılık yapmaksızın herkese hoşgörüyle yaklaşan bir yönetim vaat ediyorum. Ülkemizin göz bebeği Edirne’mizde yaşayan herkes eşit hizmet alacak ve yönetim sürecinin bir parçası olacak. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

“İLK ÖNCELİĞİMİZ DEZAVANTAJLI MAHALLELER”

Göreve başladığında yapacakları hakkında bilgi veren Gencan Akın şöyle konuştu: “Kent bütçemizi rasyonel bir şekilde yönetip, şeffaf ve hesap verebilir olacağız. Edirne’ye katkı sunmak isteyen herkesle iş birliği yapacak, çalışanlarımızın mutlu, huzurlu olduğu, hiçbir baskıya maruz kalmadan üretken bir şekilde çalışmalarını sağlayacak bir yerel yönetim anlayışını benimseyeceğim. Hizmet programlarımız kapsamında göreve başladığımızda ilk önceliğimiz dezavantajlı mahallelerimiz olacak. Burada yaşayan hemşehrilerime pozitif ayrımcılık yapacağım. Hizmet önceliğimi engelli, dezavantajlı gruplar ve kadınlarımızdan yana kullanacağım.”

“SANDIKTAN SİZLERİN DESTEĞİ İLE ÇIKACAĞIMA İNANIYORUM”

Gencan Akın, “Ön seçim üyelerimizin görüşünün ve sesinin demokratik olarak sandığa yansımasının yoludur. Bu noktada Genel Merkezi’mizin aldığı karar doğrultusunda birleştirici ve bütünleştirici bir şekilde ön seçim sürecine giriyoruz. Pazar günü gerçekleştirilecek ön seçim hayal ettiğimiz, güzel ve yaşanabilir Edirne’miz için çok önemli bir adımdır. Sizlerin sağ duyusuna güveniyor, Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmayı devam edecek olan en güçlü adayı sandıktan çıkaracağınıza yürekten inanıyorum. Sandıktan sizlerin destekleri ile çıkacağıma inanıyorum, sizlere inanıyorum ve sizlere güveniyorum. Emin olun ki, ön seçim sürecinin kaybedeni olmayacak. Ön seçim günü sandıktaki son oy sayıldıktan sonra gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe örgütümüz ve il örgütümüz ile birlikte diğer aday adaylarımızın desteğini alıp, sahaya inerek, Cumhuriyetin kalesi ve Atatürkçü insanların kenti Edirne’mizde partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam etmek adına var gücümüzle çalışacağı” dedi.

Program Gencan Akın’ın vatandaşları selamlaması ile sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.