Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En çok tüketilen kuruyemiş: Kaju

Edirne’de kuruyemiş dükkanı işleten Okan Çakıcı, kajunun tüketilmesi gereken kuruyemişlerin başında geldiğini belirterek “Kaju tüketilmesi gereken kuruyemişlerin başında geliyor. Zaten en çokta o tüketiliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 16:40
Kaynak: HİLAL PEKER
En çok tüketilen kuruyemiş: Kaju

Edirne'de kuruyemiş dükkanı işleten Okan Çakıcı, kajunun en çok tüketilen kuruyemişlerden biri olduğunu belirtti. Çakıcı, kajunun sağlıklı yağlar açısından zengin olması ve lezzetli bir atıştırmalık olması nedeniyle tercih edildiğini söyledi. Ayrıca, kajunun besleyici özellikleri ve tok tutma özelliğiyle de ön plana çıktığını belirten Çakıcı, kajunun yanı sıra fındık, badem ve ceviz gibi kuruyemişlerin de tercih edildiğini ancak kajunun bu listede birinci sırada yer aldığını belirtti.

“FINDIK, ANTEP FISTIĞI, KAJU ÜÇLÜSÜNDEN BİRİNCİ KAJU”

Kajunun fındık ve fıstığa göre daha uygun fiyatlı olduğuna değinen Çakıcı; “Kaju kuruyemişler arasından en çok tercih edileni. Kajunun kalbe en iyi gelen kuruyemiş olduğunu biliyorum. Vitamin açısından da daha faydalı kesinlikle. Kajunun çeşitleri var 289 liraya var, 300 liraya var. Fındık 400 liraya çıktı. Yerli mal olduğu için fiyatı hep artıyor. Antep fıstığı da aynı şekilde 500 liraya çıktı. Bence kaju tüketilmesi gereken kuruyemişlerin başında geliyor. Zaten en çokta o tüketiliyor, satılıyor. Hem daha uygun hem faydalı. Fındık, Antep fıstığı, kaju üçlüsünden en çok tercih edileni kaju” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.