Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Anlamlı Doğum Günü Kutlaması

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin bugün düzenlenen mezuniyet töreninde, fakülte birincisi Muhittin Tanoba yaptığı konuşmada babasına sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi. Tanoba, birinciliğini kutlarken, 1 Temmuz tarihinde doğan babasının da doğum gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:39
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
En Anlamlı Doğum Günü Kutlaması

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 2023/2024 akademik yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Balkan Kongre Merkezi’nde 2 program olarak düzenlenen törenlerin ilki bugün saat 10.30’da, ikincisi ise saat 13.00’te gerçekleştirildi. Törenlere; Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Ali Güleç, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ilk törende Trakya Üniversitesi tanıtım filmi de gösterildi.

BABASININ DOĞUM GÜNÜNÜ KÜRSÜDEN KUTLADI

Törende öğrenciler adına konuşmayı fakülte birincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Muhittin Tanoba yaptı. Tanoba, konuşmasında üniversite eğitimleri boyunca kendilerine emek vererek destek olan ailelere ve akademisyenlere teşekkür ederken; öğrencilere de hayatlarında başarılar diledi. Tanoba, konuşmasında ailesine de özel bir yer verirken; okul birincisi olarak konuşma yaptığı tarih olan 1 Temmuz tarihinin de babasının doğum günü olduğunu söyledi. Tanoba; “Bugünlere gelmemde her zaman destek olan babamın doğum gününü kutluyorum” dedi. Tanoba’nın konuşması katılımcılardan yoğun alkış aldı.

COŞKUYLA KEP ATTILAR

Tanoba’nın konuşmasının ardından törende Dekan Güleç ve Rektör Yardımcısı Aydoğdu da konuşma yaparak akademisyenlere ve velilere teşekkür ederken; öğrencilere de başarılar dilediler. Konuşmaların ardından törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri takdim edildi. Törende akademisyenler tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edilirken; öğrenciler de meslek andını okudular. Tören, öğrencilerin coşkuyla kep atmasının ardından sona erdi. Mezuniyet törenleri saat 13.00’te düzenlenen törenle devam etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.