Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet ve Belediyeden Tabela Operasyonu

Edirne İl Emniyet Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, il genelinde taşıt ve karayolu üzerine araç parkını, Trafik akışını ve yayaların seyrini güçleştirecek şekilde izinsiz konulan tabela, duba ve engellere yönelik trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2024 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
Emniyet ve Belediyeden Tabela Operasyonu

Edirne İl Emniyet Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı 2 ekip 4 personel ve Edirne Belediyesi trafik zabıtası 2 personeli, temizlik işlerine ait çöp kamyonu ile Bostanpazarı, Kırmızı Gül Caddesi, Uzunkaldırım Caddesi, Ayşekadın, Kıyık Caddesi, Araplar Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi, İki Kapılı Han Caddesi, Maarif Caddesi, Hükümet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda trafik uygulaması yaptı.

Toplamda 57 adet duba, 3 adet tabela, içine beton dökülmüş 11 adet teneke, reklam levhaları, eski elektrik kablo ahşap makaraları, çiçek saksıları ve parke taşları vb. olmak üzere Yol Ve Kaldırım Üzerinde trafik akışını ve yayaların seyrini güçleştirecek şekilde izinsiz konulan esnafın ve diğer iş yerlerinin sahiplenmediği malzemeler Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait kamyon ile toplanarak Ulaştırma Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Tüm güzergahlardaki esnaf ve işyeri sahipleri Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından uyarılıp, bilgilendirildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.