Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMADDER’in Mücadelesi Sürüyor

EMADDER Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, www.batiekspres.com internet haber sitesini ziyaret etti. Kopan, mücadelelerinin devam ettiğini belirterek; “Sesimizi duyuruyoruz. Mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 15:14
Kaynak: HİLAL PEKER
EMADDER’in Mücadelesi Sürüyor

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, www.batıekspres.com internet haber sitesini ziyaret etti. Kopan, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Ak Parti İnsan Hakları Komisyonuna davet edildiklerini ve seslerini duyurmaya devam ettiklerini söyledi.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın ve Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’dan destek aldıklarını belirten Kopan, mağduriyetlerinin giderilmesini istediklerini ifade etti.

“ÇIĞ GİBİ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

www.batıekspres.com’a açıklamalarda bulunan Kopan; “Milletvekillerimiz Mehmet Akalın ve Ahmet Baran Yazgan’dan geçtiğimiz günlerde bir destek aldık. Hükümet kanadına hiç yanaşamıyorduk. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İnsan Hakları Komisyonuna bir davet aldık. Ankara’daki arkadaşlarımız gidip görüşme fırsatı buldular, yakından dinlenildik, dosyalarımız verildi. Haklı olduğumuzu söylüyorlar. Yerel seçimlerden sonra gidip milletvekilleriyle görüştüğümüzde olumlu bir geri dönüş aldık.

Sesimizi duyuruyoruz. Mücadelemiz devam ediyor.  4,5 milyon kişi istenen primleri doldurmalarına rağmen emeklilik için 17-20 yıl fazla çalışmanın 2000’liler olarak bilinen 08.09.19999 tarihinden sonra işe başlayanlar için çok büyük mağduriyet doğuruyor. Biz bu adaletsizlik son bulana kadar çığ gibi büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kopan, Eylül ayında Edirne’de ofis açacaklarını da sözlerine ekledi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.