Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKK'den Yazgan ve Balkanlı Ziyaretiyle İlgili Açıklama

EKK Yürütme Kurulu, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı'nın bugünkü ziyaretinde kent ile ilgili konuşulan konuları açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
EKK'den Yazgan ve Balkanlı Ziyaretiyle İlgili Açıklama

Edirne Kent Konseyi (EKK), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı'nın yürütme kurulunu bugün ziyaret etmesi ile ilgili açıklama yaptı.

EKK Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Yazgan ile Balkanlı'nın ziyaretinde kent ile ilgili konuşulan konulara dikkat çekildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Sayın Baran Yazgan ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na ziyarette bulundu. Yapılan görüşmede;

"Kentimizdeki erişim engelleri konuşuldu. Edirne Kent Konseyi'nin Ekim ayında yapacağı engelli sorunları gündemli toplantı hakkında bilgi verildi.

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren yeni 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu konudaki görüşlerinin barınaklara toplamak yerine eski yasaya uygun olarak kısırlaştır-yerinde yaşat metodu ile devam edeceği tarafımıza da bildirildi.

Kent içi ulaşımdaki tekelleşme ortadan kaldırılarak belediyenin otobüslerleriyle sisteme dahil olması gerektiği belirtildi.

Kentimizdeki yeşil alanların kişi ve gruplara rant odaklı dağıtıldığı, kentlinin nefes alacağı bu alanlara kurulan işletmeler fahiş fiyatlarla satış yapıldığı belirtildi.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.