Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKİCİ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Kırklareli Valisi Birol Ekici 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2023 10:55
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
EKİCİ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Vali Ekici yayınladığı mesajda şunlara yer verdi: “Demokratik düzenimizi hedef alarak ülkemizin bekasını, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin, milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 7’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş olan Aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla gece boyunca tankın, tüfeğin, topun, uçağın, helikopterin karşısına imanıyla, inancıyla, yüreğiyle kendini siper ederek, darbe teşebbüsünde bulunanların hedeflerine ulaşmalarını engellemiştir. Aziz milletimiz, günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri ile milli iradeye sahip çıkmış ve vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa olsun vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Bizler şanlı tarihimize altın harflerle yazılan 15 Temmuz’u şerefle yad edecek, bu uğurda şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, onların ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız.

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütüne karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve demokrasisine darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken; vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.