Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EĞİTİM-SEN’DEN, CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILI TÖRENİ

Türk Eğitim-Sen Edirne Şubesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 18:46
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
EĞİTİM-SEN’DEN, CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILI TÖRENİ

Türk Eğitim-Sen Edirne Şubesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Edirne Merkezdeki Atatürk anıtına çelenk sundu.

Çelenk töreninin ardından konuşan Edirne Şube Başkanı Mustafa Kaplan, “Aziz milletimizin azim ve cesaretle, kutlu bir mücadeleyle inşa ettiği Cumhuriyetimizin 100.yılına büyük eşsiz bir gurur ve heyecanla kavuştuk” dedi.

Kaplan; “Türk milletinin en güzide ve en muazzam eseri olan Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında. Kutlu olsun. Devletimiz, milli egemenliğimiz, milli irademiz, milli bekamız daim olsun. Türkiye Cumhuriyeti ülküsü, adanmışların, irade gösterenlerin ve inançla harekete geçenlerin şuuru ve muazzam mücadelesiyle yükselmiş, kurtarıcı ve kurucu iradenin hür, müstakil, tam bağımsız ve millet egemenliğine dayanan bir devlet yönetimi anlayışıyla kurumsallaşmış, milli egemenliğin ve milli bekanın üzerinde hiçbir otoriteyi tanımadığının tüm cihana gösterildiği bir duruşla perçinlenmiş ve bugünlere gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, mazlum milletlere emsal olan muhteşem bir mücadelenin zafer tacıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Türk milletinin yüksek şuurunun, engin iradesinin, kutlu kudretinin şeref nişanesidir” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.