Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ediz Ün’den Ramazan Bayramı mesajı

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
Ediz Ün’den Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Merkezi Edirne Milletvekili Ediz Ün mesajında şunlara yer verdi:

“Bu yıl Ramazan Bayramı’nı baharın ülkemizin dört bir yanında kendini iyice hissettirdiği günlerde kutlayacağız. Kışın soğuk ve kasveti yerini ılık ve önümüzde bizi bekleyen yaz günlerini müjdeleyen bahara bıraktı. Milletçe bu bayrama zorluklar içinde ve aynı zamanda gelecek günleri güzelleştirecek umudumuzu büyüterek giriyoruz.

Bayramlar, geleneğimizi geleceğimize taşıdığımız özel günlerimizdir. Kuşakların bir araya geldiği, sevginin, saygının en güzel örneklerinin yaşandığı ve hepimizin hafızasında unutulmaz anılar bırakan bayram günlerini son yıllarda eski coşkusunda kutlayamaz olmuştuk. Özellikle gittikçe ağırlaşan ekonomik koşullar ve bu koşullar altında insanlarımızın ezilmesi bayramlarımıza en çok yakışan çocuklarımızın bile sevincini azalttı.

Aileleri çocuklarına alınacak bayramlıkları, verilecek harçlıkları düşündükçe sıkıntıya sokan, yavrularının geleceği için endişeye iten bu kara günleri tümüyle geride bırakacağız. Kışın, kara günlerin sonsuza kadar süreceğini sananlara rağmen yaşadığımız baharı güneşli, güzel günlere taşıyacağız.

En zor şartlarda büyük mucizeler ortaya çıkaran milletimiz, bir çift mavi gözün aydınlığında, en güzel yarınlara ulaşmasını bilecektir.  Hiçbirimizin karamsar olması için en ufak bir neden yoktur ama aydınlık yarınlar ve çocuklarımız için çalışmak zorunluluğumuz vardır.

Milletimizin Bayramı’nı yürekten kutluyor; sevdikleriyle birlikte geçirecekleri sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice güzel bayramlar diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.