Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor Sezonun İlk Maçına Yarın Çıkacak

Edirne’nin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Edirnespor, 2024/2025 futbol sezonunu açıyor. Sarı Kırmızılılar, sezonun ilk karşılaşmasında yarın Orduspor 1967 A.Ş. ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor Sezonun İlk Maçına Yarın Çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek Edirnepor, sezonun ilk maçını deplasmanda oynayacak. Orduspor 1967 A.Ş. ile yarın saat 19.00’da Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak maçı, hakem Mustafa Ünver yönetecek. Ünver’in yardımcılıklarını ise Adem Mazlum, Mustafa Pelit ve Bekir Doğan yapacak.

Edirnespor’un yer aldığı 3. Lig 4. Grup’ta ise Orduspor 1967 A.Ş.’nin yanı sıra şu kulüpler bulunuyor; Polatlı 1926 Spor Kulübü, Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü, Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş., Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Denizlispor, Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor, Kırıkkale FK Spor Kulübü, Mardin 1969 Spor, Niğde Belediyesi Spor, Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü, Sebat Gençlik Spor, Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü, Turgutluspor ve Zonguldak Kömür Spor A.Ş.

A TAKIM KADROSU AÇIKLANDI

Edirnespor, yarın oynanacak karşılaşma öncesi 2024/2025 futbol sezonu A Takım kadrosunu da sosyal medya hesabından duyurdu. Edirnespor’dan yapılan duyuruya göre; A Takım kadrosunun kalecileri Doğukan Kaya, Arda Yazıcı ve Efe Anaç; defans oyuncuları Kemal Can Aydemir, Emre Şimşek, Hüseyincan Kırıkçı, Bahri Can Avcı, Batuhan Uçan, Engin Nebioğlu, Ömercan Öndaş ve Ömer Faruk Taş; orta saha oyuncuları Nasrullah Dedemen, Furkan Kara, Mert Aydın, Yusuf Talha Yılmaz, Fatih Ergen, Bertuğ Başdemir, Yunus Özdemir, Yağız Berkay Hazar ve Emre Hürcan; forvet oyunları ise Batuhan Er, Berkay Ceylan, Atakan Serin ve Efe Yüceer’den oluştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.