Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor galibiyete alıştı

Edirnespor, deplasmanda karşılaştığı Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü 2-1 yenerek ligdeki puanını 18’e çıkardı. Sarı kırmızılılar 3. Lig A Grubu’nda 4’üncü sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 16:43
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor galibiyete alıştı

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 12’nci hafta maçında Malatya Arguvan Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.

Arguvan İlçe Stadı’nda bugün 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Sercan Yılmaz yönetti. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Emrah Altındağ, Mustafa Soner Yüce ve Abdüssamet Ulutaş yaptı.

Edirnespor sahaya Baver Kuçkar, Selim Şahin, Alperen Doğan, Said Can Açıkalın, Uğurcan Bekçi, Uğur Ayhan, Haydar Deniz, Tayfun Kırca, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş ve Emre Gürsel Hürcan ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Furkan Keleş, Serhat Emirler, Ahmet Baykal, Atakan Serin, Ümitcan Ekşi, Fevzi Can Bozkuş, Kemal Can Aydemir, İsmail Karakaş, Furkan Kara ve Abdussamet Yılmaz’dan oluştu.

Malatya Arguvan Spor Kulübü de karşılaşmaya Davut Paşa, Abbas Demir, Semih İntepe, Enes Filiz, Mertcan Aşcı, Abdulvahap Kaya, Denis Meriç, Ferhat Canlı, Ayhan Gençtürk, Yağız Rüştü Aktaş ve Burak Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Malatya temsilcisinin yedekleri ise Özer Enes Soylu, Emrecan Uzun, Enes Savucu, Musa Yüksel, Fhed Alshlash, Özkan Tan, İbrahim Enes Hoş, Veysel Gümüş, Miraç Ölmez ve Musa Buğrahan Kavaklı’dan oluştu.

DEPLASMANDA 3 PUANI 2 GOLLE ALDI

Edirnespor, deplasmanda puan veya puanlar kazanma hedefiyle çıktığı karşılaşmada ilk golü erken buldu. İlk 45 dakikanın henüz 18’inci dakikasında Abdulsamet Kırım, sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. İlk yarı, Edirnespor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Sarı kırmızılılar, maçın ikinci 45 dakikası da hızlı başladı. 78’inci dakikada Said Can Açıkalın, Edirnespor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Maçın uzatma dakikalarında ise Malatya Arguvan Spor Kulübü, penaltı kazanırken; Enes Filiz, karşılaşmayı 2-1’e getirdi. Maç, Edirnespor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

18 PUANA YÜKSELDİ

Edirnespor, deplasmanda kazandığı 3 puan ile ligde 18 puana yükseldi. 1 maç eksiği ile 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 4’üncü sırada yer aldılar. Edirnespor, ligin 13’üncü haftasında ise Tarsus İdmanyurdu ile 25 Kasım Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.