Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDİRNESPOR ELİ BOŞ DÖNÜYOR: 2-1

TFF 3’üncü Lig A Grubu 3’üncü hafta karşılaşmasında TM Kırıkkalespor ile karşı karşıya gelen Edirnespor, TM Kırıkkalespor’a 2-1 yenildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 18:52
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
EDİRNESPOR ELİ BOŞ DÖNÜYOR: 2-1

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 3’ünci hafta karşılaşmasında Başpınar Stadyumu’nda TM Kırıkkalespor’la karşılaştı. Hakem Mazlum Doğan Bodur’un yönettiği maçın yan hakemlikleri Çağla Öztürk, Nihat Ökten ve İlyas Onur Saban yaptı.

Edirnespor sahaya Furkan Keles, Uğurcan Bekçi, Uğur Ayhan, Tayfun Kırca, Abdulsamet Kırım, Fevzi Can Bozkuş, Ahmet Keles, Kemal Can Aydemir, İsmail Karakaş ilk 11 olarak sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Durmuş Doğan Aydaş, Serhat Emirler, Alperen Doğan, Said Can Açıkalın, Ahmet Baykal, Efe Yüceer, Haydar Deniz, Eray Ertorun, Furkan Kara, Emre Gürsel Hürcan’dan oluştu.

TM Kırıkkalespor ise karşılaşmaya Kerem Yusuf Ersunar, Mehmet Albayrak, Aykut Çolakoğlu, Bekir Mustafa Meral, Doğukan Tuzcu, Muhammet Fatih Öztekin, Ufukcan Engin, Muhammet Çoban, Yusuf Kaplan, Kerem Pala, Bora Taşdemir ilk 11 ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Berkan Tanrınıan, Buğra Şahiner, Gökdeniz Yorulmaz, Onur Keser, Eren Kaptan, Taha Yeşilbaş, Tamer Aşık, Bayram Enes An, Onur Çakmakçı ve Göktuğ Yayla ise yedek kulübesinde yer aldı.

İLK GOLÜ EDİRNESPOR ATTI

Karşılaşmanın ilk yarısında 44’üncü dakikada Uğur Ayhan topu filelerle buluşturmayı başardı ve ilk yarı Edirnespor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti. TM Kırıkkalespor ise Edirnespor’a Mehmet Albayrak 68’inci dakikada attığı golle cevap verdi. İkinci golü ise 77’inci dakikada Yusuf Kaplan atarak takımını 2-1 üstünlüğe çıkararak takımını galibiyete götürdü. Böylece Edirnespor 3 puana veda etti.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.