Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor deplasmanda yenildi

Edirnespor, deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969 Spor’a 2-1 yenilerek grubunda 4’üncü sıraya geriledi. Gruptaki 4’üncü malubiyetlerini alan sarı kırmızılılarda Alperen Doğan kırmızı kart gördü.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 15:17
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor deplasmanda yenildi

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 14’üncü hafta maçında Mardin 1969 Spor ile deplasmanda karşılaştı. Mardin 21 Kasım Stadı’nda bugün 13.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Muammer Sarıdağ yönetti. Sarıdağ’ın yardımcılıklarını ise Harun Günaydın, Ömer Yasin Gezer ve Batuhan Kösem yaptı.

Edirnespor sahaya Baver Kuçkar, Selim Şahin, Alperen Doğan, Said Can Açıkalın, Uğurcan Bekçi, Abdulsamet Kırım, Uğur Ayhan, Haydar Deniz, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş ve Emre Gürsel Hürcan ilk 11’i ile çıktı. Sarı Kırmızılıların yedekleri ise Durmuş Doğukan Aydaş, Serhat Emirler, Ahmet Baykal, Ümitcan Ekşi, Fevzi Can Bozkuş, Kemal Can Aydemir, Efe Yüceer, Abdussamet Yılmaz ve Atakan Serin’den oluştu.

Mardin 1969 Spor da karşılaşmaya Ogün Samet Nuhoğlu, Ali Eren Karadağ, Ahmet Can Özdemir, Anıl Çıracı, Berkay Sizer, İslam Çerioğlu, Gencay Erten, Mustafa Emirhan Özyaşar, Yasin Reis, Ali Kemal Özkan ve Serkan Köse ilk 11’i ile çıktı. Mardin temsilcisinin yedekleri ise Kablan Kaya Tekin, Mustafa Eren Damar, Bekir Yücedağ, Deniz Özyeşiller, Habip Akman, Mesih Kayabaş, Hasan Yusuf Çetiner, Muhammet Beşir, Arif Cılak ve Mehmet İlter’den oluştu.

İKİNCİ YARININ BAŞINA İLK GOL SESİ GELDİ

Son 3 maçında 9 puan toplayarak yükselişe geçen Edirnespor, deplasmanda puan ya da puanlar almak amacıyla çıktığı karşılaşmanın ilk 45 dakikasında golü bulamadı. Karşılıklı atakların yaşandığı, gol şanslarının değerlendirilemediği ilk 45 dakika beraberlikle sonuçlandı. Maçın 2’nci 45 dakikası başladığında ise Edirnespor, kalesinde henüz ilk dakikada golü gördü. Serkan Köse, Mardin 1969 Spor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

ALPEREN DOĞAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Golün ardından beraberlik için ataklarını sıklaştıran Edirnespor, 55’inci dakikada Said Can Açıkalın ile durumu 1-1’e getirdi. Sarı kırmızılıların gol sevinci ise uzun sürmedi. Maçın 57’nci dakikasında Alperen Doğan, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Doğan’ın kırmızı kart görmesiyle Edirnespor, maçın 3’te 1’lik bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Eksik kalan sarı kırmızılılar karşısında ataklarını sıklaştıran Mardin temsilcisi, 76’ncı dakikada Ali Eren Karadağ’ın golü ile karşılaşmayı 2-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmaması sonucu maç 2-1 sona erdi

GRUBUNDA 4’ÜNCÜ SIRAYA DÜŞTÜ

Edirnespor, deplasmanda aldığı yenilgi ile A Grubu’nda 21 puanda kaldı. 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 4’üncü sıraya düştü. Edirnespor, 15’inci haftada ise Ayvalıkgücü Belediyespor ile 25 Kasım Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, 17 Aralık Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.