Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDİRNESPOR DEPLASMANDA 1 PUAN ALDI

Edirnespor, deplasmanda karşılaştığı Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 17:30
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
EDİRNESPOR DEPLASMANDA 1 PUAN ALDI

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 10’uncu hafta karşılaşmasında Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda bugün 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Mehmet Terece yönetti. Terece’nin yardımcılıklarını ise Murat Şimşek, Mehmet Polat ve Muhammed Sevim yaptı.

Edirnespor sahaya Baver Kuçkar, Selim Şahin, Alperen Doğan, Said Can Açıkalın, Uğurcan Bekçi, Uğur Ayhan, Haydar Deniz, Tayfun Kırca, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş ve Mustafa Karaman ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Furkan Keleş, Serhat Emirler, Ahmet Baykal, Kemal Can Aydemir, Ümitcan Ekşi, Fevzi Can Bozkuş, İsmail Karakaş, Furkan Kara, Emre Gürsel Hürcan ve Abdussamet Yılmaz’dan oluştu.

Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü de karşılaşmaya Onur Güney, Osman Boz, Özkan Zileli, Mete Han Genç, Ebu Sıddık Çelik, İlhan Topatar, Mustafa Acun, Sefer Kanıtemiz, Murat Şenel, Ferdi Konak ve Muzaffer Kahrıman ilk 11’i ile çıktı. İstanbul temsilcisinin yedekler ise Fatih Gülmez, Rüzgar Derici, Sarp Ekinci, Doğancan Aynacı, Furkan Polat, Doğukan Bad, Muhammet Mirac Toklu, Muhammet Enes Şebelek, Mehmet Alp Kabiloğlu ve Melih Toklu’dan oluştu.

BERABERLİKLE BİTTİ

Maçın 14’üncü dakikasında İstanbul temsilcisi, Mustafa Acun’un golüyle birlikte 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası tek gol ile tamamlandı. Edirnespor, ikinci 45 dakikada gol bulmak için ataklarını sıklaştırdı. Sarı kırmızılıların golü, 71’inci dakikada Alperen Doğan’dan geldi. Maç, 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

12 PUANA YÜKSELDİ

Edirnespor, deplasmanda kazandığı 1 puan ile ligde 12 puana yükseldi. 1 maç eksiği ile 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 8’inci sırada yer aldılar. Edirnespor, ligin 11’inci haftasında ise Artvin Hopaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma, 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te oynanacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.