Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’da Ayaydın Güven Tazeledi

Edirnespor Kulübü genel kurulunda mevcut Başkan Onur Yaren Ayaydın, yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 16:28
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirnespor’da Ayaydın Güven Tazeledi

Edirnespor Kulübü genel kurulunu Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan Edirne Belediyesi Edirnespor Muammer Şener Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program seçimlerin yapılmasıyla devam etti.

Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde isimler şu şekilde belirlendi;

YÖNETİM KURULU ASIL

Onur Yaren Ayaydın, Yavuz Arslan, M. Saner Mutlu, Âdem Yetişken, Cenk Benakman, Cem Ertek, Nedim Mercan, Cesur Pakarda, Ersan Sivrikaya, Eren Oğuz, Can Yücel, Onur Aydın, Tansu Mercan, Erdem Çetin, Gökhan Cancik, Hasan Berk Şahin, Bedrettin Kapu, Tolga Hekimoğlu, Oktay Topalova, Olcay Levhacı, Şahin Kırbiç, Tahsin Tabak ve Engin Yağcılar.

YÖNETİM KURULU YEDEK

Hasan Sanal, Savaş Vardar, Mustafa Bahadır Zeytin, Doruk Benakman, Göçhan Sanal, Birol Salçın, Adem Kalkan, Yunus Emre Karabulut, Altuğ Çoban, Timuçin Dalkılıç, Mehmet Ali Asar, Şevket Paluzer, Refik Karışan, Serkan Üner ve Kıvanç Arda.

DENETLEME KURULU ASIL

Mustafa Topal, Hüseyin Zule ve Tugay Ardaboylu.

DENETLEME KURULU YEDEK

Ümit Geçmiş, Alpcan Dublen ve Özkan Tosun.

“EDİRNESPOR’U ÜST LİGLERE TAŞIYACAK BİR YÖNETİM YAPTIK”

Ayaydın, “Yaklaşık olarak bir 20 aylık bir görev sürecimiz vardı. Öncelikli olarak o süreçte Edirnespor taraftarlarına vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün olağan genel kurulumuz vardı. Burada tek liste olarak tekrardan seçildik. Yönetimimize de değişen arkadaşlarımız var. Yeni katılanlar var aramızda. Tekrardan Edirnespor'u eski günlerine üst liglere taşıyacağımız bir yönetim yaptık. İlk günkü gibi heyecanlıyız. İnşallah önümüzdeki süreçte önümüzdeki yıllarda Edirnespor'a hakkettiği yere taşıyacağız” dedi.

“PLAY-OFF’UN ALTINA DÜŞMEK İSTEMİYORUZ”

Takımın yeni dönem hedeflerini anlatan Ayaydın, “Hocayla ilgili bir değişiklik şeyi var ama Cahit Hoca bizden play-offlar için izin istedi. Kendisiyle bu zaten sözleşmemiz bitiyordu. Kendisiyle bir daha görüşeceğiz. Olmazsa önümüzdeki başka hocalara bakacağız. Bu sene play-off oynadık ve bu başarının altına düşmek istemiyoruz. Her zaman üst sıraları hedefleyen takım yapmak istiyoruz. Bu seneki hedefimiz de bu olacak” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.