Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’a üçüncülük 3 golle geldi

Edirnespor, evinde karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu’nu 3-1 yenerek grubundaki puanını 21’e çıkardı. Sarı kırmızılılar, 6’ncı galibiyetlerii ile 3. Lig A Grubu’nda 3’üncü sıraya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:43
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor’a üçüncülük 3 golle geldi

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 13’üncü hafta maçında Tarsus İdman Yurdu ile evinde karşılaştı.

25 Kasım Stadı’nda bugün 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Metin Ateş yönetti. Ateş’in yardımcılıklarını ise Mücahit Şentürk, Alp Osman Karaosmanoğlu ve Furkan Nizamoğlu yaptı.

Edirnespor sahaya Baver Kuçkar, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Selim Şahin, Emre Gürsel Hürcan, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, Atakan Serin, Alperen Doğan ve Uğurcan Bekçi ilk 11’i ile çıktı. Sarı Kırmızılıların yedekleri ise Furkan Keleş, Ahmet Baykal, Fevzi Can Bozkuş, Kemal Can Aydemir, Serhat Emirler, Abdussamet Yılmaz, İsmail Karakaş, İsmail Hasan Bakkal, Mustafa Karaman ve Ümitcan Ekşi’den oluştu.

Tarsus İdman Yurdu da karşılaşmaya Mustafa Öztürk, Tugay Cicili, Sait Yıldırım, Şehmuz Durak, Melih Şen, Ziya Güven, Erhan Kılınç, Mert Özdestici, Ömerhan Çıldır, Yusuf Kerem Kalkandere ve Cemal Metehan Kavalcı ilk 11’i ile çıktı. Tarsus temsilcisinin yedekleri ise Mansur Darende, Kayra Can Yavuz, Mustafa Köseoğlu, Ahmet Kaan Yanarsönmez, Ümitcan Balcı, Can Cansen, Berkay Çetin, Mehmet Sinan Yeşilot, Hüseyin Tulgar ve Yiğit Eren Elmas’tan oluştu.

DAKİKA 1 GOL 1

Edirnespor, evinde galibiyet alma hedefiyle çıktığı karşılaşmada ilk golü erken buldu. İlk 45 dakikanın henüz 1’inci dakikasında Said Can Açıkalın’ın golü ile 1-0 öne geçti. Sarı kırmızılıların sevinci ise kısa sürdü. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında hakem Metin Ateş, penaltı noktasını gösterdi. Ömerhan Çıldır’ın golü ile Tarsus İdman Yurdu 1-1’lik beraberliği yakaladı. Edirnespor, golün ardından karşılaşmada ataklarını sıklaştırdı. Maçın 26’ncı dakikasında sahneye çıkan Uğurcan Bekçi, skoru 2-1’e getirerek sarı kırmızılıları yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

ALPEREN DOĞAN’IN GOLÜ İLE FARK 2’YE ÇIKTI

Maçın ikinci 45 dakikası da sarı kırmızılıların ataklarıyla başladı. Edirnespor, karşılaşmanın 2’nci yarının henüz başında, 51’inci dakikada Alperen Doğan’ın golü ile farkı 2’ye çıkararak, maçı 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken; Edirnespor, evinde 3-1 ile galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.

GRUBUNDA 3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

Edirnespor, evinde kazandığı 3 puan ile A Grubu’nda 21 puana yükseldi. 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 3’üncü sıraya çıktı. Edirnespor, 14’üncü haftada ise Mardin 1969 Spor ile Mardin 21 Kasım Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.