Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirnelinin neşesi kalmadı”

Edirne’de tarihi Ali Paşa Çarşısı’nda uzun yıllardır müzik aletleri dükkânı işleten Gazanfer Denizeri, vatandaşların ekonomik sıkıntı nedeniyle müzikle uğraşacak neşesinin kalmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 17:50
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Edirnelinin neşesi kalmadı”

Edirne’de tarihi Ali Paşa Çarşısı’nda uzun yıllardır müzik aletleri dükkânı işleten Gazanfer Denizeri, müzik aletlerinin fiyatları hakkında bilgi verdi. Denizeri, yerli vatandaşın müzik aletine olan talebin geçtiğimiz yıllara göre düştüğünü söyledi.

“MÜZİK ALETLERİNE TALEP AZALDI

Denizeri, “Elimizde birçok müzik aleti var ve en düşük müzik aleti 50 TL’den başlıyor. En pahalı ürün ise 8 bin 500TL’den satılıyor. Aslında müzik aletlerinde en üst diye bir şey yok 40 bin TL’ye de müzik aleti var ama biz daha uyguna satmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır müzik sektöründe bir durgunluk var. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda müzik aleti satışlarımız gayet iyiydi ama artık bazı günler zararla kapatıyoruz. Edirneli vatandaşlarımızın eskiden olduğu gibi müzik aletine yönelimi yok. Vatandaşların artık müzikle uğraşacak neşesi kalmadı. Herkes geçim derdine düştüğü için müzik aletlerine talep azaldı” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.