Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnelilerden Keskin’e sevgi seli

Genç yazar Dilara Keskin, Edirne’de bir AVM’de kitapseverlerle imza gününde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 17:53
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirnelilerden Keskin’e sevgi seli

Ephesus Yayınları tarafından yayımlanan ve büyük bir okuyucu kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen "Kaybolmuş Ruhlar Sarayı" serisinin 24 yaşındaki genç yazarı Dilara Keskin, Edirne'de bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, bir kitap mağazası işbirliği ile okuyucularıyla buluştu. Gerçekleşen imza günü, Edirnelilerden büyük ilgi gördü.

Edirne'deki alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik, kitapseverleri bir araya getirerek edebiyat dünyasına ilgi duyanları bir kez daha buluşturdu. Kitapseverler, Dilara Keskin ile tanışma fırsatı buldukları etkinlikte, "Kaybolmuş Ruhlar Sarayı" serisinin yazarıyla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma şansını yakaladılar.

Keskin, Edirneli okuyucuların ilgisinden çok memnun kaldığını söyleyerek teşekkür etti. Okuyucuların sorularını yanıtlayarak etkileşim kuran Keskin, kitapseverlerin merak ettikleri konularda bilgi verdi. Okuyuculardan Sırma Erdi, Keskin’i çok yakından takip ettiğini ve yazım dilini çok beğendiğini söyledi.

Erdi, Keskin’i genç yaşına rağmen çok başarılı bulduğunu belirterek “Dilara Keskin’i genç olmasına rağmen çok başarılı buluyorum. Bende 11 kitabının hepsi var. En sevdiğim yazar kendisi. 2017’de yazdığı Düşman Okullar kitabını okudum. O zamandan bu yana kendini çok geliştirdi. Gelişmesine tanık olmak, biz okuyucular olarak gurur verici. Ben de yazıyorum. Kendisi benim idolüm. İyi ki Edirne’ye geldi ve kendisiyle tanışma fırsatım oldu. Kendisini çok seviyorum” dedi.

Bir diğer okuyucu Elif Naz Erden ise Keskin’in genç kesime hitap ettiğini ifade ederek “Dilara Keskin’i çok seviyorum. Birçok kitabını biliyorum, okudum. Çok güzel kitapları var. Kendisi genç olduğu için genç kesime Z kuşağı dediğimiz kesime yani bize hitap ediyor. Burada olduğu için çok mutluyuz. 1,5 saat önceden geldik” diye konuştu.

Genç yazar, kitapları imzaladıktan sonra okuyucularla anı fotoğrafı çekildi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.