Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirneli Terzilerde Yaz Sezonu Bereketi

Edirne’de terzi esnafı Ayşe Güney, yaz sezonunun hareketli geçtiğini belirterek; “Yaz sezonu bizim için oldukça yoğun ve bereketli geçiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 18:13
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirneli Terzilerde Yaz Sezonu Bereketi

Edirne’de terzi olan Ayşe Güney, bu yaz sezonunun yoğun geçtiğini belirterek, işlerinin yoğunluğundan memnun olduğunu ifade etti. Güney, özellikle düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günler için yapılan kıyafet taleplerinde ciddi bir artış yaşandığını vurguladı.

Müşterilere en iyi hizmeti sunmak için var gücüyle çalıştıklarını belirten Güney, yoğunluktan memnun olduklarını ifade etti.

“SİPARİŞLERİMİZDE CİDDİ BİR ARTIŞ VAR”

Ayşe Güney, yaz aylarının terzilik sektörü için her zaman hareketli geçtiğini, ancak bu yıl taleplerin daha da arttığını belirterek; "Yaz sezonu bizim için oldukça yoğun ve bereketli geçiyor. Düğünler, nişanlar, mezuniyet törenleri derken siparişlerimizde ciddi bir artış var. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Güney, müşterilerinin özel günlerinde en güzel şekilde görünmeleri için özenle çalıştıklarını belirterek, "Özel günler, insanlar için çok anlamlı ve önemli. Bu nedenle biz de terzi olarak, onların bu özel anlarında en şık ve özel kıyafetleri giymelerini sağlamak için titizlikle çalışıyoruz. Kıyafetlerin dikimi ve tasarımı konusunda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz" ifadelerini kullandı,

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.