Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirneli sporculardan 18 madalya birden

Edirne DSİ Spor Kulübü’nün 9 sporcusu, Jujitsu Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda 18 madalya kazandı. 3 sporcu ise Türkiye Milli Takımı’na seçilmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
Edirneli sporculardan 18 madalya birden

Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2024 Faaliyet programında yer alan Jujitsu Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Edirne Devlet Su İşleri (DSİ) Spor Kulübü sporcuları katıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde Avsallar Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada Edirneli 9 sporcu farklı kategorilerde 18 madalya kazanırken; 3 sporcu da Türkiye Milli Takımı’na seçildi.

İŞTE MADALYA ALAN VE MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULAR

Newaza Gi kategorisinde İzel Erim ve Mustafa Ardoğan birinci, Yunus Emre Çırpan ve Yusuf Selim Ardoğan ikinci, Gökhan Şengün ve Efecan Kadiroğlu üçüncü olarak kürsüye çıktılar. Fighting kategorisinde İzel Erim birinci, Gökhan Şengün ikinci, Efecan Kadiroğlu, Yunus Emre Çırpan, Yusuf Selim Ardoğan ve Zeynep Yağmur Akkaya üçüncü olarak madalya kazandılar. Nogi kategorisinde Zeynep Yağmur Akkaya ve Mustafa Ardoğan birinci, Gökhan Şengün ve Yusuf Selim Ardoğan ikinci, Mustafa Turhan ise üçüncü oldu. Concant kategorisinde ise İzel Erim birinci olarak madalya aldı. Şampiyonaya katılan sporculardan İzel Erim, Zeynep Yağmur Akkaya ve Mustafa Ardoğan, Türkiye Milli Takımı’na seçildiler.

“FLAMAMIZI GURURLA DALGALANDIRDIK”

Jiu Jitsu Edirne İl Temsilcisi ve Edirne DSİ Spor Kulübü antrenörü Serdar Gülşen, azimli ve kararlı olmanın, başarının temel şartı olduğunu belirterek; “Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Başarıya giden yolda; ter vardır, sıkıntı vardır, yorgunluk vardır ve en önemlisi yüksek bir irade vardır. Azim, kararlılık, çalışkanlık ve başaracağımıza dair inancımız bizleri zafere götürdü. Bir kez daha Edirne DSİ Spor Kulübü olarak emeklerimiz karşılığını alarak flamamızı gururla dalgalandırdık ve maçlarda muvaffak olan, şampiyonluk alan sporcularımız sırayla Romanya ve Almanya’da milli takımımızın formasını giymeye ve ülkemizi temsil etmeyi hak kazandılar” ifadelerini kullandı.

“FEDERASYON BAŞKANIMIZ YILDIZ’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gülşen, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız’a teşekkür ederken; “Muaythai Genel Sekreterimiz Korkmaz Atalay’a, Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Işık’a, Ju jitsu Yürütme Kurulu Başkanımız Hulisi Elmas ve Yürütme Kurulu Üyelerine, hakem kuruluna, teknik ve organizasyon kurullarına, faaliyetin yapılmasına emek veren Antalya Gençlik ve Spor İl ve ilçe Müdürlüklerine, Federasyonumuz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Esin Aslan ve İl Temsilcisi Yardımcısı Barbaros Çevik'e teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.