Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Genç Girişimci Güzellik Merkezi Açtı

Edirne’de 20 yaşındaki genç girişimci Beyza Karakuzu, güzellik merkezi açtı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:27
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Genç Girişimci Güzellik Merkezi Açtı

Edirne’de 20 yaşındaki genç girişimci Beyza Karakuzu, hayallerini gerçeğe dönüştürerek Ulusoy Plaza’da güzellik merkezi açtı.

Karakuzu, girişimcilik yolculuğuna küçük yaşlardan itibaren ilgi duyduğunu belirterek, eğitimini tamamladıktan sonra cesur bir adım attı ve güzellik sektöründe profesyonel bir iş yeri kurmaya karar verdi.

Kendi işini kurarak hem hayallerini gerçekleştiren, hem de genç yaşta kadın girişimcilere örnek olan Karakuzu, özellikle müşteri memnuniyetine önem vereceğini ifade etti. Karakuzu, Ulusoy Plaza’da açtığı güzellik merkezinde kalıcı makyaj, protez tırnak, kalıcı oje, bölgesel incelme, kaş ve kirpik uygulamaları gibi hizmetler sunacak.

“ÇOK ÇABA SARF ETTİM”

Karakuzu; “Kendime ait bir yer açmak hep istediğim bir şeydi. O kadar çok pes ettim ve düştüm ama kalkmayı da bildim. Bugün kendi yerimi açmak ve hizmet veriyor olmak çok güzel. Çok çaba sarf ettim. Genç arkadaşlarımın da cesaretli olup, risk almalarını öneriyorum. Müşteri memnuniyeti çok önemli, en iyi şekilde hizmet verebilmek adına çok çalışacağım” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.