Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirneli Baraz’dan Doğal Sinek Kovucu Tarifi

Aktar Gökhan Baraz, sıcak yaz aylarında sineklerden korunmak için doğal bir çözüm sundu. Baraz, lavanta, limon, okaliptüs, nane, çay ağacı yağı, biberiye ve citronella yağlarını karıştırarak etkili bir sinek kovucu elde edilebileceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 17:04
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirneli Baraz’dan Doğal Sinek Kovucu Tarifi

Edirne’nin en eski aktarlarından olan Gökhan Baraz, yaz aylarında artan sineklere yönelik doğal karışım tarifi verdi. Karışımın doğal olduğunu vurgulayan Baraz, her yaştaki çocukların bu karışımı gönül rahatlığı ile kullanabileceğini ifade etti.

İŞTE O TARİF

Baraz, "Lavanta, limon, okaliptüs, nane, çay ağacı yağı, biberiye ve citronella yağlarından her birinden bir çay bardağı kadarını küçük bir kolonya şişesine ekleyin ve üzerine yeterince su ilave edin. Böylece doğal bir sinek koruyucu elde etmiş olursunuz” dedi.

SİNEKLERE DOĞAL ÇÖZÜM

Bu doğal karışımın her yaşta bebek ve çocuklarda güvenle kullanılabileceğini belirten Baraz, cilde herhangi bir zararının olmadığını vurguladı. Doğal içerikleri sayesinde cilt üzerinde olumsuz bir etkisi olmadığını ifade eden Baraz, sineklerden korunmanın sağlıklı ve etkili bir yolunu sundu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.