Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne’yi inşa etmek için hazırız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne’yi inşa etmek için hazırız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İba, ilk olarak Kıyık Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. İba, daha sonra Saraçlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İba son olarak açılışlara katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZ GÜNÜMÜZÜ NEŞELENDİRDİ”

Kıyık Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Kıyık Caddesi esnafımızla ve kahvehanelerdeki vatandaşlarımızla görüştük, destek ve dualarına talip olduk. Bizlere gösterdikleri içten ilgi ve teveccühleri çok değerli. Hele Belgin Abla diyerek yanıma yanaşan ve sarılan güzel çocuklarımızın masumiyetleri ve güzel gözleri, günümüzü ayrıca neşelendirdi. Bu güzel şehre ve hemşehrilerime hizmet etmek ve hak ettikleri Edirne’yi inşa etmek için çok hazırız” dedi.

“AYRIM VE AYRIŞTIRMA YOK”

Saraçlar Caddesi’nde esnafları ziyaret eden İba, “Saraçlar Caddemizde esnaf ziyaretlerimize devam ettik, hemşehrilerimizle selamlaştık, sohbet ettik, projelerimizi görüştük. Cadde üstünde stant kuran hemşehrilerimizle de selamlaşıp, kolaylıklar diledik. Ayrım yok, ayrışmak yok. Edirne var. Edirne aşkıyla çalışmak ve bir olmak var” diye konuştu.

“HAYIRLI OLSUN”

Kasap dükkanı açılışına katılan İba, “Hemşehrimiz Hasan Kalabalık’ın Tahtakale Pazarı’ndaki yeni girişimi olan kasap dükkanının açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

İBA’DAN 35’İNCİ ŞUBE AÇILIŞI

Şube açılışına katılan İba, “Antephan Künefe Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çobanoğlu, Oğuzhan Kılıç ve Hasan Yaşar’ın girişimleri ile Edirne’mizde 35. şubelerinin açılışını, ilimizi teşrif eden 27. Dönem Milletvekilimiz Tülay Kaynarca ile birlikte gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.