Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarını sürdürüyor. İba, programı kapsamında DSİ Müdürlüğü’nü, cenazelere, Yeni Sanayi Sitesi ve vatandaşları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarına devam Ediyor. Program kapsamında ilk olarak Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan İba, “Daha önceki günlerde ziyaret ettiğimiz DSİ 11. Bölge Müdürlüğümüzü ziyaretimize kaldığımız yerden devam ettik. Tüm çalışanları ile sohbet ettik, çaylarını içtik. Bizlere olan teveccühleri ve Edirne’miz için güzel dilekleri nedeniyle her birine teşekkür ediyorum” dedi.

İBA’DAN CENAZE ZİYARETLERİ

Cenaze törenlerine katılan İba, Kadın Kolları İl Yönetimimizden Melek Halaç’ın kayınpederi, Edirne esnafından Serdal Halaç’ın babası merhum Sezai Halaç’ı Lalapaşa Hamzabeyli Köyü’nden dualarla son yolculuğuna uğurladık. Merhuma rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra katıldığı başka bir törene katılan İba, “Çömlek Akpınar köyüden Muhammer Ali Soyaslan’ın annesi merhume Fatma Soyaslan’ı son yolculuğuna dualarla uğurladık. Merhumeye rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

“SÖZLERE KULAK VERMEYE DEVAM”

Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çiftçi, Site Yönetim Kurulu Üyelerini ve sanayi sitesini gezen İba, “Sanayi Sitesinin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinledik, istişarelerde bulunduk. Yeni bir dönem geliyor ve Edirne’mizin her iş kolundan her vatandaşı için, hayata dair kolaylıklar getiriyoruz. Edirne Yeni Sanayi Sitesi Esnafımızla bir araya gelmeye, seslerini işitip, sözlerine kulak vermeye devam” dedi.

“BU DESTEĞE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Abdurrahman Mahallemizdeydik. Esnafımızı ziyaret ettik, kahvehanede hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu sevgiye, bu desteğe layık olmak için çok çalışacağız. Edirne’miz kazanacak. Hep birlikte Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.