Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne’nin bu sefer umudu var”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne’nin bu sefer umudu var”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Saha çalışmalarına hız kazandırarak vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

İlk ziyaretine Edirne İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nden başlayan İba, “Edirne İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’müzden başlayarak Edirne Valiliği personelimizi ziyaret ettik, işlerinde kolaylıklar diledik. Sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZ İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”

Şükrüpaşa Mahallesi’nde market çalışanlarını ziyaret eden İba, “Şükrüpaşa Mahallemizdeki Özar Market çalışanlarını ziyaret ettik, alışverişini yapan vatandaşımızla sohbet ettik. Edirne'nin bu sefer umudu var. Geleceğe dair, güzel bir şehre dair, huzurlu, yeşil sokaklara dair umudumuz var. Edirne'miz için çok güzel projelerimiz var” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL”

Cavuşbey Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen İba, “Çavuşbey Mahallesi Ağaç Pazarı Caddesi üzerindeki esnafımızı ve kahvehaneleri ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin sıcak ve samimi ilgisi, bizlere olan teveccühü; heyecanımızı, coşkumuzu ve umudumuzu artırıyor. Edirne hep birlikte çok güzel” şeklinde konuştu.

“PROJEMİZİ GÖRMEK İSTEYENLERİ SARAÇLAR’A DAVET EDİYORUZ”

Projelerini merak eden vatandaşlara seslenen İba şöyle konuştu: “Her bir sokağında izimiz var. Her mahallemizde bir sohbetimiz, bir sevdamız var. Saraçlar Caddemizde yer alan proje tanıtım noktamızı ve ardından caddemizdeki esnafımızı ziyaret ettik. Hemşehrimizle sohbet ederek desteklerini istedik. Projelerimizin kısa tanıtımlarını görmek isteyen vatandaşlarımızı Saraçlar Caddemize davet ediyoruz. Resimler, gerçekleri anlatmakta ne kadar etkili bilemem ama, bizleri çok güzel, çok yeşil bir Edirne'nin beklediğinden emin olabilirsiniz”

“GENÇLİĞİN ENERJİSİ, EDİRNE’DE PARLAYACAK”

İftar programında gençlerle buluşan İba, “İlimizi teşrif eden Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyemiz Ahmet Murat Çağlayan ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Barış Gündoğdu ile birlikte İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlendiği iftar programında gençlerimizle bir araya geldik. İftar sonrası sohbet ettik. Gençlerimizin merak ettiklerini cevapladık. Gençliğin enerjisi, Edirne’de parlayacak” dedi.

“EDİRNE VE ÇALIŞMALARIMIZ ÜZERİNE SOHBET ETTİK”

Projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren İba, “İftar sonrasında Diamond City sakinleriyle bir araya geldik. Beklentilerini dinlediğimiz komşularımızla Edirne’miz ve çalışmalarımız üzerine sohbet ettik. Samimi karşılamaları ve destekleri için gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.