Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Edirne'nin Aşkı Büyük Olur"

Edirne'de Kırkpınar haftasının 3'üncü gününde Betül Demir sahne aldı. Demir, Devlerin Aşkı Büyük Olur şarkısını Edirne'nin aşkı büyük olur diye söyleyerek seyircilerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 09:14
Kaynak: MERT ERİŞKİN
"Edirne'nin Aşkı Büyük Olur"

Edirne'nin Sarayiçi mevkiinde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Betül Demir sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren Demir'e Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın Çiçek takdim etti.

“FESTİVALİMİZLE SİZLERLE BİRLİKTEYİZ”

Çicek takdimi sırasında konuşan Akın, "Bu güzel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Edirneli hemşerilerimiz ve misafirlerimizle 663’üncü Kırkpınar Festivalimizle sizlerle birlikteyiz. İyi ki geldiniz iyi ki varsınız” dedi.

“GELENEKLERİ YAŞATMAK ÇOK ZOR”

Çiçek için teşekkürlerini sunan Demir, "Böylesine zor günler yaşarken bu festivalleri yapmak, bu gelenekleri devam ettirmek çok zor. O yüzden hem belediye başkanımıza hem de organizasyon ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şarkılarını seslendirmeye devam eden Demir, seyircilerin coşkusuna katılmak için sahneden inerek vatandaşlar ile fotoğraf çekildi. Demir, daha sonra sahneye çağırdığı minik Süheyla ile karşılıklı dans etti.

Program konserin bitmesiyle sona erdi.

Konser bittikten sonra aniden etkili olmaya başlayan yağmur nedeniyle vatandaşlar bir anda alanı terk etti.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.