Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Müftülüğünden tanışma ve kaynaşma programı

Edirne İl Müftülüğü tarafından Müftülük bünyesinde görev yapan personellerin eşlerine yönelik olarak tanışma ve kaynaşma kahvaltı programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Müftülüğünden tanışma ve kaynaşma programı

Edirne İl Müftülüğünün düzenlediği tanışma ve kaynaşma programına personel eşlerinin yanı sıra, Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nun eşi Zehra Başoğlu, Müftü Yardımcılarının eşleri Ebru Okumuş ve Zehra Özsoy ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları Sorumlusu Gülsüm Gün katıldı.

Programın başında kısa bir süre İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve İl Müftü Yardımcıları Fatih Samet Okumuş ile Adem Özsoy da programa eşlik etti. İl Müftüsü Başoğlu günün anlam ve önemine ilişkin olarak bir konuşma yaparak şunları söyledi:

“Değerli hanımlar, görevlilerimiz bizim için nasıl önemli ve değerliyse onların eşleri olarak sizler de bizim için değerlisiniz. Tanışıp kaynaşmanız için bugün böyle bir program düzenledik. Böylece Müftülüğümüzü yakinen tanıyıp projelerimize katkı sağlamanızı umuyoruz. Biz bir aileyiz. Sahada eşlerinizle din hizmetlerini yürütmeye çalışıyoruz ancak şunu unutmayın ki Efendimiz (s.a.s.) bu yola çıktığında yanında Hz. Hatice de vardı, Hz. Aişe de vardı. İslâm davasını tek başına değil, annelerimizin ona verdiği destekle yürüttü. Sizlerden de bu şuurla hareket etmenizi arzuluyor, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Program yapılan konuşmalar ve istişarelerden sonra son buldu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.