Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne’mizin geleceğini birlikte imza atacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne’mizin geleceğini birlikte imza atacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları sırasında vatandaşın sıkıntılarını tek tek not eden İba, projelerini vatandaşlara anlatıyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Derya Öztekin ve 27. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ile birlikte Edirne Adliyesi’ni ziyaret eden İba, “İlimizi ziyarete gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyemiz Sn. Derya Öztekin ve 27. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekilimiz Sn. Oya Eronat ile birlikte Adliye çalışanlarımızı ziyaret ettik. İlimizi ziyaret eden Sn. Eronat’a ve bizleri nezaketle karşılayan adliye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE EDİRNE”

Kadınlarla bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi veren İba, “Belediye Meclis Üyesi Adayımız Hasene Meriç’in düzenlediği programda kadınlarımızla bir araya geldik. Edirne’mizin geleceğine, tüm hemşehrilerimle hep birlikte imza atacağız. Her bir hemşehrimiz için, hayatı kolaylaştıracak ve Edirne’mizi güzelleştirecek projelerimizle hep birlikte Edirne” şeklinde konuştu.

“EDİRNE’NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE TALİBİZ”

Talatpaşa Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan İBa, “Güzel, güneşli bir Ramazan gününde, Talatpaşa Caddesi'nde esnafımızı ziyaret ettik; alışverişlerini yapan hemşehrilerimizle selamlaştık. Tüm Edirne’mizin, yüzünü güldürmeye talibiz” ifadelerine yer verdi.

“HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Toplantıda partililerle bir araya gelen İba, “İl Başkan Vekilimiz Aydoğan Akıncı ile birlikte Merkez İlçe Başkanımız Engin Makak’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldık. Mahalle Başkanlarımızın da iştirak ettiği toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

“NAZİK KABULLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

HOTEAD Edirne Gençlik ve Spor Kulübünü ziyaret eden İba, “2002 yılından bu yana faaliyet sürdüren HOTEAD Edirne Gençlik ve Spor Kulübünü ziyaret ettik; Dernek Başkanı Mehmet Grammeşin ve değerli üyeleriyle görüştük. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.