Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Milletvekilleri Sosyal Medyada Tartışmaya Devam

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan arasında sosyal medya platformu X’te başlayan tartışma devam ediyor. Tartışmanın büyümesi üzerine Aksal, vatandaşlara çağrı yaparak Edirne’deki sorunların videolarını çekmelerini ve sosyal medyada paylaşmalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Milletvekilleri Sosyal Medyada Tartışmaya Devam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, sosyal medya platformu X’te tartışmaya devam ediyor.

CHP Milletvekili Yazgan’ın geçtiğimiz günlerde Lalapaşa Belediyesi’ndeki 2 itfaiye aracının son durumu ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından başlayan tartışma, Edirne’nin alt yapı çalışmalarının ardından üst yapısında meydana gelen sorunların gündeme gelmesiyle devam ediyor.

LALAPAŞA İTFAİYE ARACI PAYLAŞIMI İLE BAŞLADI

Yazgan, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, AK Parti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aksal’ı da etiketleyerek; “Lalapaşa Belediyesi’ni 47 yıl sonra talan belediyeciliğinden kurtardık. Talan belediyeciliği sonrasında yüklü bir borçla devraldığımız belediyede 2 tane itfaiye aracı var, bunun birisinin bir daha çalıştırılamayacak kadar arızalı, diğeri 94 model 3 ton kapasiteli. Evet, yaparsa AKP yapar!” ifadelerini kullandı.

“EDİRNE’DE HER YER ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR İÇİNDE”

Yazgan’a cevap veren Aksal, Lalapaşa ilçesinin yollarına dikkat çekerek; “Sayın Vekil gitmişken yollara da bir bakın. Lalapaşa’nın tüm yollarını pırıl pırıl sıcak asfalt yaptık. Edirne merkezde her yer çöp, çukur, çamur içinde. CHP Belediyeciliği=3Ç ( Çöp+Çukur+Çamur) Belediyeciliği” dedi.

“SİZİN LAFINIZI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ”

Aksal’ın cevabı üzerine Yazgan, Lalapaşa ilçesindeki yolların son durumunu gösteren video ve fotoğraflar paylaşarak; “Sayın Vekil, anlaşılan siz uzun zamandır Lalapaşa’ya uğramadınız. Lalapaşa’nın yollarını bu vesile ile size de göstermiş olalım. Pırıl pırıl yol konusuna gelince; evet, sizin çalışmalarınız ve özel idare marifetiyle 3 km asfalt yol yapıldı Lalapaşa’da. Belki belediyeniz de birkaç yüz metre yapsaydı bugün daha farklı durumda olurdu ilçemiz. Ama merak etmeyin, biz hepsini yapacağız ve sizin lafınızı yerde bırakmayacağız!” sözlerine yer verdi.

“EDİRNE MERKEZE BİR BAKIN”

Yazgan’ın paylaşımına yeniden cevap veren Aksal, Edirne merkezdeki yolların son durumunu hatırlatırken; “Sakın yol ve su konusuna girmeyin, altında kalırsınız. Edirne merkeze bir bakın. Yollar köstebek yuvası, çeşmelerden çamur akıyor. Bu arada Belediye asırlık çınar ağacını kesmiş. Biraz Edirne merkezde dolaşsanız iyi olur” dedi.

“SİZ SÜREKLİ KONUYU DEĞİŞTİRİYORSUNUZ”

Aksal’a bugün yeniden sosyal medya üzerinden cevap veren Yazgan; “Siz sürekli konuyu değiştiriyorsunuz, bir çıkar yol arıyorsunuz, sizi de anlıyorum. Köklü işler yapmak yürek ister, bizde de o yürek var şükür. Siz de biraz vatandaşın derdiyle, geçimiyle, enflasyonun önlenmesi ile uğraşın. Diğer konuları nasıl sizden memnun olmadığı için 2. Parti konumuna düşürdü seçmen, bizden de memnun olmazlarsa gereğini halk sandıkta yapar, kafanızı yormayın” ifadelerine yer verdi.

YAZGAN’DAN “SORUN VARSA VİDEOSUNU ATIN” CEVABI

Tartışma sırasında bir kullanıcı ise Yazgan’a seslenerek; “Edirne’de yollarımız maşallah formula 1 pisti gibi” dedi. Yazgan ise kullanıcıya cevap vererek; “Siz de bu kadar kangren olmuş bir sorun varsa videosunu çekin buraya atın. Eğer varsa ve çözmezsek, o zaman dilediğinizi söyleyin bize” sözlerine yer verdi.

AKSAL VATANDAŞLARA VİDEO ÇAĞRISI YAPTI

Aksal ise Yazgan’ın cevabını sosyal medya hesaplarından paylaşarak vatandaşlara çağrı yaptı. Aksal, çağrısında; “Kıymetli hemşehrilerim; CHP Edirne Milletvekili Sayın Ahmet Baran Yazgan “Kangren olmuş bir sorun varsa (bu kadar dediği Lalapaşa Belediyesi’nin itfaiye sorunu kadar), videosunu çekin atın ve çözmezsek o zaman dilediğinizi söyleyin” gibi iddialı bir laf etti. Özellikle Edirne merkezde yaşayıp yol, su ve çöp problemi olan vatandaşlarımızın video çekip burada paylaşmasını rica ediyorum. Sayın Vekile ileteceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.