Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Hotelleri Kırkpınar’a Hazır

Edirne’de tarihi 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne sayılı günler kala güreş severleri ağırlayacak hotellerde hazırlıklar tamamlandı. Konu ile ilgili açıklama yapan hotel işletmecisi Güven Duvan, “Misafirlerimizi ve güreşçilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya ve maksimum memnuniyetle misafir etmeye hazırız” ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 10:22
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne Hotelleri Kırkpınar’a Hazır

Edirne’de tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yaklaşmasıyla şehrin her köşesinde hazırlıklar son sürat devam ediyor. Edirne’nin 663 yıllık geleneğine az bir süre kala heyecanlı bir bekleyiş yaşanırken şehirde son yıllarda yapılan turizm yatırımlarıyla birlikte hoteller güreş severler için hazır. Edirne’de her bütçeye konaklama ihtiyacı sağladıklarını belirten Duvan, güreş severleri Edirne’ye davet etti.

“EDİRNE HOTEL ÇEŞİTLİLİĞİNE ULAŞMIŞ DURUMDA”

Duvan “İlimizde turizm yatırımlarının artmasıyla birlikte yoğun talep yaşadığımız bu dönemde misafirlerimiz için her bütçeye uygun konaklama ihtiyacını karşılamaya hazırız. Edirne tarihinin en yüksek yatak kapasitesine ve hotel çeşitliliğine ulaşmış durumda. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemeye gelecek olan misafirlerimizi ve güreşçilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya ve maksimum memnuniyetle misafir etmeye hazırız. Tüm güreş severleri bu tarihi heyecanı paylaşmak üzere şehrimize bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.