Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Heyetinden eski vali Kırbıyık’a ziyaret

Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, geçmiş dönem Edirne Valisi şimdiki Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2023 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Heyetinden eski vali Kırbıyık’a ziyaret

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, geçmiş dönem Edirne Valisi şimdiki Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret ederek Edirne’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını değerlendiren bir sohbet gerçekleştirdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Kıymetli Bakanımız Valilik dönemindeki gibi Bakan Yardımcılığı döneminde de desteklerini esirgemiyor. Her alanda Keşan için çalışıyoruz. Edirne Valimiz Sayın Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal’ın önderliğinde; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Sezer, Keşan TSO Genel Sekreterimiz Erdem Başak ile Geçmiş Dönem Edirne Valimiz şimdiki Sağlık Bakan Yardımcımız H. Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret edip şehrimiz ve bölgemizde sağlık anlamındaki ihtiyaçlarımızı ilettik. Kıymetli Bakanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.