Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne hak ettiğimiz şehre dönüşecek”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, kentteki 4 mahallede gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; “Edirne hak ettiğimiz şehre dönüşecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne hak ettiğimiz şehre dönüşecek”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı çerçevesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İba, Meydan, Şükrüpaşa, Abdurrahman ve Atatürk mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İba, Meydan Mahallesi’nde Filiz Aybirdi’ye evinde konuk olurken; “Komşuları ve yakınlarıyla da bir araya geldik. Evinde dikiş yaparak hayata değer katan Filiz Hanım’a bizlerle sohbetini paylaştığı için teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın gücü, bir arada daha da büyük daha da kıymetli. Onlar bizim gücümüze güç katıyor, biz de onların emeklerine, güçlerine güç katacağız” dedi.

“EDİRNE’MİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Edirne’yi güzelleştireceklerini söyleyen İba; “Şükrü Paşa mahallemizde Ebru ve Aytunç Göçler kardeşlerimizin evlerine konuk olduk; aileleri, komşuları ve misafirleriyle de sohbet ettik. Her yaştan hemşehrilerimiz için projelerimizle geliyoruz; gençlerimiz, yaşlılarımız, ailelerimiz, çocuklarımız. Hep birlikte Edirne’yiz, hep birlikte Edirne’mizi güzelleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“YÜZÜMÜZ HEP BİRLİKTE GÜLECEK”

Edirne’nin hak ettiği değeri kazanacağını belirten iba; “Abdurrahman mahallesinden Çiğdem ve Ender Avcı çiftinin hanelerine misafir olduk. Güzel çocuklarımızla ve sohbetleri, kendileri gibi çok değerli kadınlarımızla, kâh güldük, kâh dertleştik. Tüm gayemiz, bize bu samimiyetle yaklaşan; bizimle dertlerini paylaşan kadınlarımıza ve tüm Edirne’mize hak ettikleri şehri kazandırabilmek. Az kaldı, yüzümüz hep birlikte gülecek, Edirne hak ettiğimiz şehre dönüşecek” dedi.

“MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN”

Çalbaş ailenin evine konuk olan İba; “Atatürk mahallesinden hemşehrilerimiz Sibel ve Vahit Çalbaş’ın evlerine konuk olduk, çok güzel bir akşam geçirdik. Özel evlatları Görkem’imizle her görüştüğümüzde olduğu gibi yine çok güzel muhabbet ettik, hatta okul arkadaşı Mehmet’i de görüntülü aramayla muhabbetimize ortak ettik. Yüzleriniz hep gülsün, gönüllerimiz hep böyle bir olsun, muhabbetimiz daim olsun. Sizler için yapmak istediğimiz çok şey var. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.