Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Edirne hak ettiği yerde değil”

Neden aday olduğuyla ilgili bir deklarasyon yayınlayan Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, Edirne’nin hak ettiği yerde olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
“Edirne hak ettiği yerde değil”

Bağımsız Edirne Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, Edirne’nin hak ettiği yerde olmadığını belirterek “Üniversitesi ve Selimiye Camii olmasa Edirne’ye köy tabelası asmak yerinde olur” dedi.

Tül, dün yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Edirne’nin bugüne kadar hak ettiği yerde olmadığını 7'den 77'ye artık herkes biliyor. Konuyla ilgili olarak yerel yönetimlerin çalışmalarını kimse yeterli bulmuyor.  Avrupa kapısı olan bir kentin sulu birkaç değirmen parkı dışında yüz ağartıcı tablosu olmadığını görüyorum. Gelişmekte olan dünya konjoktürüne Edirne acaba hangi alanda entegre olmayı başarmıştır? Gençliğin, çocuklarımızın sosyal refah alanlarına dair acaba bugüne kadar ne denli ciddi ve etkili hizmetler yapılmıştır? Doğal turizm cenneti olmasına karşın Edirne ilimizin uluslararası arenada hangi etkin ve sonuç getirici hizmetleri gerçekleşmiştir? Şehir dizayn ve çevresel kalkınma hamleleri neden gerçekleşmedi bugüne kadar? Üniversitesi ve Selimiye Camisi olmasa sanırım köy kent tabelasını asmak tam da yerinde olacaktır. İşte bu ve daha yüzlerce nedenden ötürü kolları sıvayarak Edirneliye ve yüce Türk milletine hizmet etmek amacıyla, felsefesine ve yerelde tüm davalarına sahip çıktığını bildiğim, halkın sesi hakkın sesidir gerçeği ile bir halk hareketi başlatarak bana ve inandığım davaya baş koymuş Edirne'nin kanaat önderi ve toplumsal kabul görmüş arkadaşlarımla Edirne’mize hizmet için bağımsız belediye başkan adayı olduğumu bir kez daha deklere ederim.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.