Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“EDİRNE, EN KÖTÜ YÖNETİLEN İLLERDEN BİRİ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İba “Maalesef Edirne yerel yönetimlerde hak ettiği hizmeti almıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 16:27
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“EDİRNE, EN KÖTÜ YÖNETİLEN İLLERDEN BİRİ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında bugün Barutluk Mahallesi, Eski TOKİ’de esnaflarla birlikte olan İba, burada taksici esnafının sorunlarını dinledi.

TOKİ’de bulunan taksi durağının arkasındaki suni göletin susuz olması, aydınlatma olmaması ve çevresinin harabe görünümünde olması ile ilgili “Burası Belediyenin sorumluluk alanında olan bir yer. Belediyenin sorumluluk alanındaki işlere baktığınızda Edirne’nin neresine baksanız her şey yarım” dedi. Edirne’nin yerel yönetimlerde hak ettiği hizmeti alamadığını belirten İba; “Buradaki suni gölet ve çevresi de onlardan bir tanesi. Maalesef Edirne yerel yönetimlerde hak ettiği hizmeti almıyor. Bunun bütün örneklerini her gün Edirneliler yaşıyor. Biz de vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. beklentilerini alıyoruz. Bugün taksici esnafımızı ziyaret ediyoruz, kardeşlerimizle sohbet ediyoruz, onların taleplerini alıyoruz. Daha iyi bir Edirne için mücadele ediyoruz. Bununla ilgili çalışmaya başladık. Gerçekten belki Türkiye’de yerel anlamda en kötü yönetilen illerden bir tanesi Edirne. Bunu bizden çok vatandaş söylüyor. İnşallah 2024 yerel seçimlerinde hizmet belediyeciliğini Edirne’ye kazandırmak için çalışıyoruz. Bunun için de gece gündüz durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

“HER MAHALLEYE AYRI PROJE YAPACAĞIZ”

Yaklaşık 4 aydır esnaf ziyaretleri yaptıklarını, akşamları da mahalle ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını dinlediklerini, bu kapsamda her mahalleye ayrı proje yapacaklarını söyleyen iba; “Her mahallenin ayrı bir sorunu var. Her mahalleyi kendi içinde değerlendiriyoruz. Bugün TOKİ’deyiz, esnaf kardeşlerimizle bir aradayız. Mahallelinin sorunlarını dinliyoruz. Bu mahalleye ne yaparsak mahalleli mutlu olur, onları öğreniyoruz. Ona göre de projelerimizi geliştiriyoruz. Her mahalleye ayrı proje yapacağız. Dün akşam bir mahallemizde 50’ye yakın kadınla bir aradaydık. Çocuklarımızın park talebini aldık. Mahallede hiç park yokmuş. Çocuklar sokakta oynuyor. Araba geçiyor çocuklar toplarını alıp kenara çekiliyorlar. Üzücü bir durum. Bu dönemde, bu şekilde olması bizi de üzüyor. Elimizden geleni yapacağız. Bunun için çalışıyoruz. Gerçekten Edirne kazansın diye çalışacağız. Bunun mücadelesini vereceğiz. Şimdiden projelerimizi hazırlamaya başladık” ifadelerini kullandı.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.