Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDİRNE DİYANET İZCİLERİ'NDEN CAMİ TEMİZLİĞİ

Türkiye İzcilik Federasyonu Diyanet Edirne İzcileri, 1-7 Ekim Camiiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Sarayakpınar Köyü Camii'nde temizlik ve bakım faaliyeti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 14:31
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
EDİRNE DİYANET İZCİLERİ'NDEN CAMİ TEMİZLİĞİ

Edirne İl Müftülüğü Türkiye İzcilik Federasyonu Diyanet Edirne İzcileri, 1-7 Ekim Camiiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, görevlisi olmayan Sarayakpınar Köyü Camii'nde temizlik ve bakım faaliyeti gerçekleştirdi.

Diyanet İzci Liderlerinden Talha Karaca, Emine Karauluç ve Cemalettin İbiş'in öncülüğünde gerçekleşen faaliyette izciler, caminin camlarını silip şadırvanı yıkarken; alt ve üst katının temizliğini yaptı. Çocuklarda ve gençlerde camilere karşı hassas bir bilinç oluşmasını sağlamak istediklerini vurgulayan İzci Lideri Talha Karaca, etkinlikle birlikte hem caminin temizliğinin yapıldığını, hem de çocukların bu anlamlı ve örnek faaliyete katkı sundukları için son derece memnun ve mutlu olduklarını ifade etti.

Öğrencilerin bu faaliyeti bir vefa borcu olarak gördüklerinin ve seve seve yaptıklarının altını çizen Karaca, izci olmak isteyen gençlere de çağrıda bulunarak; "Faaliyetlerimize katılmak için bize ulaşabilirsiniz" dedi. Etkinlik, sunulan ikramlarla sona erdi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.