Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'deki Film Festivali 4'üncü Gününde

Edirne'de düzenlenen 9. Gezici Balkan Panorama Film Festivali devam ediyor. Bugün 5 filmin gösterileceği festivalde yönetmen Aydın Orak ve oyuncu Serdar Orçin'in katılımıyla söyleşiler gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 11:17
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne'deki Film Festivali 4'üncü Gününde

Edirne'de Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile Rumeli Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği'nin destekleriyle düzenlenen 9. Gezici Balkan Panorama Film Festivali devam ediyor.

20-24 Mayıs tarihlerinde Balkan Yerleşkesindeki Türkan Sabancı Kültür Merkezi'nde festivalin 4'üncü günü, yönetmen Kristijan Risteski'nin "Pamuk Prenses Sonunda Ölüyor" adlı filminin saat 10.00'da gösterimi ile başladı.

ORAK, SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

Festivalde saat 13.00'te de yönetmen Aydın Orak'ın "Sabırsızlık Zamanı" adlı filmi gösterilecek. Gösterimin ardından Orak ile sinemaseverler söyleşide bir araya gelecek.

ORÇİN İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Festival, saat 15.00'te yönetmen Faysal Soysal'ın "Arınma Seansı-Tarot" adlı filminin gösterimi ile devam edecek. Gösterimin ardından filmin başrol oyuncusu Serdar Orçin'in katılımıyla söyleşi gerçekleştirilecek.

JONANOV'UN FİLMİ İLE TAMAMLANACAK

Festivalde saat 17.00'de ise yönetmen Péter Fazakas'ın "Oyun" adlı filmi gösterilecek. Festivalin 4'üncü günü, saat 19.00'da yönetmen Radislav Jonanov'un "Mutlu Hayat" adlı filminin gösterimi ile tamamlanacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.