Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de yine altyapı arızası

Edirne’nin Saraçlar Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın birleştiği yerdeki su borusunda meydana gelen arıza sonucu yoğun su kaçağı meydana geldi. Ekipler, arızaya müdahale ederken, bölgedeki vatandaşlar ise duruma tepki gösterdiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 14:59
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne’de yine altyapı arızası

Edirne’nin yoğunluğuyla dikkat çeken trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nin girişi ile Atatürk Bulvarı’nın birleştiği yerdeki su borusu arızalandı.

Arızayı fark eden vatandaşlar, Edirne Belediyesi’ne haber verdi. Belediye ekipleri, arızayı tespit etmek amacıyla kazı çalışması yaparken; Atatürk Bulvarı’nda yol tek taraflı trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sırasında ortaya çıkan yoğun su kaçağına ise vatandaşlar tepki gösterdi.

“FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ YAPMIŞLAR”

Arıza nedeniyle hem Saraçlar Caddesi’ne, hem de Atatürk Bulvarı üzerindeki trafiğe yoğun su akışı meydana gelirken; vatandaşlar da yaya yolundan geçmekte sorun yaşadılar. Ekipler, su yoğunluğu nedeniyle yaya yolunu kullanmakta sorun yaşayan vatandaşlar için kazı sırasında ortaya çıkan yol parçalarını dizerek, üzerinden geçmelerini sağladılar. Bu sırada yol parçalarının üzerine basarak yaya yolundan geçen bir vatandaş, çalışmalarla ilgili; “Edirne’ye yeni köprü yapmışlar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü” diyerek tepkisi dile getirdi. Vatandaşın tepkisi, çevredeki vatandaşları gülümsetti.

“VATANDAŞ OLARAK SIKINTIDAYIZ”

Ekipler, su borusunda meydana gelen arızaya müdahale ederken; Mehmet Kısa adlı bir vatandaş ise konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. Kısa, Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına dikkat çekerek; “Edirne’de sıkıntı bitmiyor. Vatandaş olarak sıkıntıdayız. Arabalarımız mahvoldu. Bazı ana caddeler yapıldı ama ara sokaklarda sıkıntılar devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“SIKINTILAR DEVAM EDİYOR”

Kısa, su borularında yaşanan arızaların kentteki hayatı etkilediğini belirterek; “Devamlı açılıyor, yerleri zamanında kapanmıyor, gecikiyor. Sıkıntılar devam ediyor” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.