Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Yaz Okulu ve Modern Dans Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz tatilindeki çocuklar için keyifli ve eğitici programlar sunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne’de Yaz Okulu ve Modern Dans Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Drama Yaz Okulu ve Modern Dans Yaz Okulu kayıtları başladı.

7-11 yaş grubu çocuklara yönelik olarak düzenlenecek ve 4 hafta sürecek Drama Yaz Okulu’nun başvuruları 30 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında kabul edilecek. Eğitimler, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda gerçekleştirilecektir. Edirne Belediyesi Şehir Tiyotrosu eğitmenleri tarafından verilecek Drama Yaz Okulu ile çocukların yaratıcılıklarını ve ifade becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

7-18 yaş grubundaki gençlere hitap eden Modern Dans Yaz Okulu’nun başvuruları ise 30 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. Kurs, yine Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda düzenlenecek. Gençler, uzman eğitmenler eşliğinde dans tekniklerini öğrenirken, aynı zamanda takım çalışması ve disiplin gibi önemli beceriler de kazanacaklar.

Ücretsiz gerçekleştirilecek yaz okulları hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt oluşturmak isteyen tüm vatandaşlar Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'na başvuru yapabilecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.