Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Tarife Değişim Kuyruğu

Edirne’de Belediye Meclisi’nin kararıyla ulaşıma yapılan zammın ardından, taksiciler yeni tarifeyi araçlarına uygulayabilmek için bugün sanayide uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 11:00
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Tarife Değişim Kuyruğu

Edirne Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 37 zam yapıldı. Yapılan yüzde 37 zamla taksi açılış ücreti 42 liraya, indi bindi ücreti ise 90 liraya yükseldi. Taksiciler tarife değişikliği yapmak için bugün sanayide uzun kuyruklar oluştururken; birçok taksici yeni tarifeyi bir an önce uygulayabilmek için sırada bekledi.

Sırada bekleyen İstasyon Taksi Durak Başkanı Ercan Güner, masraflarının yüzde 100 arttığını ve yapılan zammın geç alınmış bir karar olduğunu söyledi. Güner, akaryakıta zam gelmediği sürece zammın taksicileri biraz rahatlatacağını ifade etti.

“BİZİM İÇİN ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR KARARDI”

Zam hakkında değerlendirmelerde bulunan Güner; “Geç kalınan bir zamdı. Bizim bütün masraflarımız yüzde 100, yüzde 200 arttı. Sanayideki masraflar, akaryakıt zamları, en basitinden yemek yediğimiz yerlerde yemek ücretleri bile yüzde 100 arttı. Bizim için çok geç kalınmış bir karardı. Akaryakıta bir süre zam gelmezse biraz rahatlarız, zam bizleri tatmin eder” diye konuştu. Yeni tarife bugünden itibaren uygulanmaya başlanacak.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.