Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de simit ve tuvalet fiyatlarına zam

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından simit ve tuvalet fiyatlarına zam yapıldı. Simit fiyatı 7 buçuk liradan 10 liraya çıkarken, 7 lira olan umumi tuvalet ücreti de 8 lira oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 16:36
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Edirne’de simit ve tuvalet fiyatlarına zam

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) simit fiyatlarına ve umumi tuvalet fiyatlarına zam yaptı. Yeni gelen zamlarla 7 buçuk lira olan bir adet simit fiyatı 10 lira olarak belirlenirken, umumi tuvalet kullanım ücreti de 7 liradan 8 liraya çıkarıldı.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, birçok konuda kendilerine zam talebi geldiğini belirtti. Diğer talepleri erteleyerek simit ve tuvalet kullanım ücretlerini karara bağladıklarını söyleyen Cingöz; “Simit 7 buçuk liraydı 10 lira oldu. Genel olarak 10 liradan satılıyordu zaten. Geçen hafta gelen zam taleplerinde simit ve tuvaletleri değerlendirdik, geri kalanları beklemeye aldık. Çok fazla bekleneceğini zannetmiyorum. Önümüzdeki ay yine zam talebinde bulunacaklar. Aslında herkes haklı. Önemli olan girdi fiyatlarını stabil tutabilmek. Girdi fiyatları arttığı müddetçe zam talepleri hep olacak. Biz yine istenilen fiyatları vermiyoruz, uygun bir artış belirliyoruz. Tuvaletler 7 liraydı 8 lira oldu. Artış yüzde 15 oldu. Simit de 7 buçuktan 10 liraya çıktı” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.