Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Sıcak Hava Kuruyemiş Satışlarını Vurdu

Edirne’de kuruyemiş dükkanı esnafı Okan Çakıcı, sıcak havanın satışları etkilediğini belirterek; “Sıcak hava satışlarımızı etkilediği gibi fiyatlar da durmuyor sürekli yükseliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 17:48
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Sıcak Hava Kuruyemiş Satışlarını Vurdu

Edirne’de kuruyemiş dükkanı işleten esnaf Okan Çakıcı, sıcak hava dalgasının satışlarını olumsuz etkilediğini belirtti. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklar, vatandaşların kuruyemiş tüketimini azaltırken, dükkan sahiplerinin de gelirlerinde düşüş yaşanmasına neden oluyor.

Çakıcı, sıcak havanın satışlar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekerek hem satışların azalması hem de artan maliyetlerin kendilerini zor durumda bıraktığını ifade etti.

“YERLİ VATANDAŞ TEZGAHA YANAŞMIYOR”

Çakıcı; “Sıcak hava satışlarımızı etkilediği gibi fiyatlar durmuyor, sürekli yükseliyor. Normalde satış olmadığı zaman fiyatlar düşerdi. Ama bu yıl tem tersine fiyatlar sürekli artıyor, satış duruyor. Bize şu anda Bulgar vatandaşlar da gelmiyor. Yerli vatandaştan zaten vazgeçtik. Tezgahlara yanaşmıyorlar haklı olarak. Gramaj halinde almak durumunda kalıyorlar” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.