Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Saray Lokumuna Büyük İlgi

Edirne’de bir alışveriş merkezinde saray lokumu satışı yapan Aytül Kozan, Saray lokumlarının hem yerli vatandaşlar hem de yurt dışından gelen turistler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:28
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Saray Lokumuna Büyük İlgi

Edirne’de bir alışveriş merkezinde satılan Saray lokumları büyük ilgi görüyor. Her gün taze olarak tezgahlarda müşterilerini bekleyen lokumlar, görüntüsüyle de ziyaretçileri etkilemeyi başarıyor. Saray lokumu hakkında bilgi veren Aytül Kozan, “Tezgahlarımızda birbirinden güzel 70 çeşit lokumumuz var. Lokumlarımızdan bir defa alan sürekli almak istiyor” dedi.

“SARAY LOKUMUNA YABANCI TURİSTLER HAYRAN KALIYOR”

Alışveriş merkezinde saray lokumu satan Aytül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Burada Esra Kaplan ve Begüm Güneş ile birlikte Saray lokumu satıyoruz. Saray lokumlarımız, lezzetiyle hem yerli hem de yabancı turistler tarafından çok beğeniliyor. Özellikle yurt dışından gelen ziyaretçilerimiz, lokumlarımızın lezzetine hayran kalıyor. Biz de bu ilgiden çok memnunuz ve her gün taze lokumlarımızla müşterilerimizi ağırlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

“LOKUMLARIMIZIN KİLOGRAM FİYATI 550 TL”

Lokum fiyatları hakkında bilgi veren Kozan, “Biz lokum almak isteyen insanlara öncelikle lokumun tadına baktırıyoruz ve daha sonra hangisini beğendiyse onu hazırlıyoruz. Dilediği şekilde, ister karışık isterse de tek çeşit lokumu hazırlayabiliyoruz. Lokumlarımızın kilogram fiyatı 550 TL” şeklinde konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.