Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Pickleball tanıtımı devam ediyor

Türkiye Pickleball Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ercüment Erdin ve eğitmen Denizhan Taşdemir, Pickleball tanıtım etkinliklerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 12:36
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Pickleball tanıtımı devam ediyor

Türkiye Pickleball Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ercüment Erdin ve eğitmen Denizhan Taşdemir, Edirne’de Pickleball tanıtım etkinliği düzenlemeye devam ediyor.

Erdin ve Taşdemir, Ekrem Demiray Spor Salonu’nda bugün Kolektif kahve ve sanat'a özel Pickleball tanıtım etkinliği düzenledi. Erdin, Pickleball tanıtım etkinlerine son hızla devam ettiklerini belirterek ilginin gün geçtikçe arttığını söyledi.

“EDİRNELİLERİ PİCKLEBALL İLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Amaçlarının tüm Edirnelilere Pickleball’ı tanıtmak olduğun ve çalışmalara devam ettiklerini belirten Erdin; “Tanıtım etkinliklerimize son hızla devam ediyoruz. Amacımız bütün Edirne’ye Pickleball’u tanıtmak. Bunun için de belli bir topluluğa hitap eden gruplarla çalışıp tanıtım etkinlikleri düzenliyoruz. Bu hafta Kolektif kafe ve sanat tiyatro oyuncuları ile birlikteyiz. Bir hafta sonraki etkinlikte Batıekspres internet haber sitesi ile olmayı, onları Pickleball ile buluşturmayı istiyoruz. Geri dönüşler güzel, insanlar merak edip arayıp bilgi alıyorlar. Havalar ısınınca çalışmalarımıza açık tenis kortunda devam etmeyi düşünüyoruz. İlgi gün geçtikçe artıyor, bu bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.