Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Pati Park açıldı

Edirne Belediyesi Pati Park’ın açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 13:32
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Pati Park açıldı

Edirne Belediyesi tarafından Şükrüpaşa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde Edirne Belediyesi Pati Park açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, STK temsilcileri ve hayvan severler katıldı. Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, köpekleri kendi eliyle besledi.

“BİZDEN İSTENEN TALEBİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Başkan Gürkan, "Edirne'de uzun bir süredir bizden istenen bir talebi bugün yerine getiriyoruz. Can dostlarımızın sokak hayvanlarımızın daha özgürce zaman geçirebileceği, zaman zaman eğitimler alabileceği bir anlamda sosyalleşebileceği yeni bir alanı yarattık. Adını da Pati Park koyduk. Bu çalışmayı kısa sürede gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Hem müdürlerime hem de çalışan arkadaşlarıma. Bir şehri şehir yapan ortak özelliklerden birisi. O şehirde yaşayan tüm canlara verdiğiniz değer, gösterdiğiniz özen ve ihtimamdır. Biz bunu yapmaya çalıştık yıllardır. Tabii ki eksikleri vardır, fazlaları vardır. Az yapılmıştır, çok yapılmıştır ama hepsi iyi niyetle başka hiçbir kaygı duymadan, göstermeden yapılan çalışmalardır. Edirne doğasıyla, kültürüyle, insanıyla ve bu şehirde yaşayan tüm canlılarıyla hepimize ait ortak bir şehrimiz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda da önümüzdeki süreçte de bu kolektif anlayış, bu kolektif yaşam tarzı, birlikte yaşama tarzı Edirne’mizde devam edecektir" dedi.

Program hayvanseverlerin köpekleriyle parkta vakit geçirmesiyle sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.