Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Okul Hazırlıkları: Çanta Fiyatları 220 TL'den Başlıyor

Edirne’de okulların açılmasına sayılı günler kala, veliler okul alışverişi için harekete geçti. Özellikle okul çantalarının fiyatları en çok araştırılan eşyaları arasında yer alıyor. Çantalar, marketlerde ve mağazalardaki raflardaki yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 14:55
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Okul Hazırlıkları: Çanta Fiyatları 220 TL'den Başlıyor

Edirne’de okulların açılmasına sayılı günler kala veliler okul alışverişini yapmak için liste oluşturmaya başladı. Listenin başında gelen okul çantasının fiyatı ise veliler tarafından çokça araştırılan bir konu olarak ortaya çıkıyor. Geniş bir fiyat aralığına sahip olan çantalar, marka, kalite ve tasarıma göre farklılık gösteriyor. Daha uygun fiyatlı çantalar 220 TL'den başlarken, yüksek kaliteli ve ergonomik özelliklere sahip çantalar ise 450 TL ve üzerine çıkabiliyor.

Bu yıl, çanta alışverişinde sadece fiyat değil, aynı zamanda çantaların sağlamlığı, çocukların sırt sağlığını koruyan tasarımlar ve dayanıklılık da veliler için ön planda. Okul alışverişi sezonunun hızlanmasıyla birlikte, çanta fiyatlarının önümüzdeki günlerde daha da artabileceği düşünülüyor.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.