Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de O Ürünün Satışı Patladı!

Edirne’nin en eski aktarlarından biri olan Gökhan Baraz, detoks sirkesinin satışlarının büyük bir artış gösterdiğini söyleyerek; “Düzenli kullanımda bir şişede etkisini gördüğünü söyleyen müşterilerimiz var. Satışları patladı, çok iyi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 15:12
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de O Ürünün Satışı Patladı!

Edirne’nin en eski aktarlarından biri olan Gökhan Baraz, son dönemde detoks sirkesi satışlarının büyük bir artış gösterdiğini belirtti.

Baraz, detoks sirkesinin özellikle yağ yakması ve vücudu toksinlerden arındırma konusundaki etkileri nedeniyle tercih edildiğini ifade etti. Detoks sirkesinin vatandaşlar tarafından son günlerde çok sorulmaya başlandığını söyleyen Baraz, satışların çok iyi olduğunu belirtti.

“EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA”

Detoks sirkesi hakkında konuşan Baraz; “Bu sirke, yağları parçalamaya ve ödem atmaya yardımcı oluyor. İçerisinde biberiye, şahtere, sandaloz sakızı, funda, anason, yeşil elma sirkesi, kayısı meyve pulpu, rezene, kitre, karnıyarık otu, turunç kabuğu bulunuyor. Ananas, ödem atmada faydalı olabilir. Düzenli kullanımda bir şişede etkisini gördüğünü söyleyen müşterilerimiz var. Satışları patladı, çok iyi. Vatandaşlar arasında çok sorulmaya başlandı. Tadı da güzel olduğu için son dönemde en çok tercih edilenler arasında” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.