Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Narin Hüznü; “Yüreğimiz Yanıyor”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından sosyal medyada üzüntülerini dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne’de Narin Hüznü; “Yüreğimiz Yanıyor”

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinden beri aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından sosyal medyada Edirneliler üzüntülerini dile getirmeye başladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ile çok sayıda Edirneli, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

“ALLAH KAHRU PERİŞAN ETSİN”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Narin Güran’ın fotoğrafını paylaşırken; “Narin… Sana kıyanları Allah kahru perişan etsin” ifadelerini kullandı.

“SORUMLULAR EN AĞIR ŞEKİLDE YARGILANMALI”

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da üzüntüsünü dile getirirken; “Günlerdir kalbimizde taşıdığımız umut, bugün yerini derin bir kedere bıraktı. Bu acı, hepimizin yüreğine kor gibi düştü. Artık kelimeler yetersiz, gözler yaşlı, kalpler kırık. Bu vahşetin sorumluları, en ağır şekilde yargılanmalı! Dünyadan göçüp giden her masum can gibi, seni de kalbimizin en özel yerinde taşıyacağız. Narin’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve güç diliyorum” sözlerine yer verdi.

“EN AĞIR CEZAYI ALMASI EN BÜYÜK TEMENNİM”

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran da; “Yüreğimiz yanıyor... Kelimelerin yetersiz ve anlamsız kaldığı bir gündeyiz. Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki evladımız Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. Vicdanları derinden yaralayan bu kahredici olayın tüm boyutlarıyla araştırılması ve sorumluların hukuk karşısına çıkarılarak en ağır cezayı alması en büyük temennim. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.