Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Muhtardan Askıda Okul İhtiyacı Kampanyası

Edirne’nin Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nurcan Uzel, okulların açılmasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi öğrenciler için askıda okul ihtiyacı kampanyası başlattı. Uzel, şu ana kadar 10 öğrencinin ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 09:12
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Edirne’de Muhtardan Askıda Okul İhtiyacı Kampanyası

Edirne’nin Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nurcan Uzel, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksiklerini giderebilmek amacıyla askıda okul ihtiyacı kampanyası başlattı.

Muhtar Uzel’in sosyal medyadan başlattığı kampanyaya yardımseverlerin yoğun ilgi göstermesi sonucu 2 günde 10 öğrencinin okul ihtiyaçları karşılandı.

“ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK GİBİ GÜZEL BİR DUYGU YOK”

Yardımların gelmeye devam ettiğini belirten Uzel; “Önce askıda okul kıyafeti kampanyası olarak başladık, sonra diğer ihtiyaçların da olduğunu görerek kapsamı genişlettik. Mahallemizde durumu olmayan çocuklarımızı ve ailelerini okul öncesi sevindirmek istedik. Bunun duyurusunu yaptık. Sağ olsunlar değerli vatandaşlarımız da bizlere mahcup etmedi. Yardımlar hâlâ gelmeye devam ediyor. Biz de ailelere ulaştık ve kitap, defter, çanta, kalem başta olmak üzere ihtiyaçları tespit ettik. Çocukları sevindirmek gibi güzel bir duygu yok. Okullar başlamadan önce çocuklarımızın yüzünü güldürmek için çaba sarf ediyoruz. Şu ana kadar 10 çocuğumuzun okul ihtiyacını karşıladık. Hâlâ yardımlar gelmeye devam ediyor. Onlar gönderdikçe ben de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırmaya devam edeceğim. Ben burada muhtar olarak bir köprüyüm. İhtiyaç sahiplerini tespit ederek yardımsever vatandaşlarımızla aralarında köprü oluyorum” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.