Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Kuaförde Arife Yoğunluğu

Edirne’de kadın kuaförü olan Gökay Özsoy, kuaförde arife günü yoğunluğunun yaşandığını belirterek; “Arife günü yoğunluğu yaşıyoruz. Kadınlarımız bayrama yenilenmiş bir şekilde girmeyi istiyorlar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 10:37
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Kuaförde Arife Yoğunluğu

Edirne’de kadın kuaförü olan Gökay Özsoy, bayram öncesi yaşanan yoğunluğu değerlendirdi. Randevularda yoğunluk ve doluluğun had safhada olduğunu belirten Özsoy, kadınların bayrama yenilenmiş bir şekilde girmeyi tercih ettiklerini vurguladı. Özsoy, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak herkese en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

“MÜŞTERİLERİMİZİN MUTLU OLMASI BİZİ DE MUTLU EDİYOR”

Yaşanan yoğunluk hakkında konuşan Özsoy; “Bayram yoğunluğu son bir haftadır başlamış durumdaydı. Arife günü yoğunluğumuz çok daha fazla. Bugün arife yoğunluğumuz olduğu için gece yarısına kadar çalışacağız. Randevularda yoğunluk ve doluluk çok fazla. Kadınlarımız bayrama yenilenmiş bir şekilde girmeyi istiyorlar. Yoğunluğa rağmen tüm müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bayram öncesi herkesin memnun bir şekilde salonumuzdan ayrılmasını istiyoruz. Bayram öncesi yaşanan bu yoğunluk bizim için de bir motivasyon kaynağı. Müşterilerimizin mutlu olması bizi de mutlu ediyor” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.