Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Klima Talebinde Büyük Artış: Stoklar Tükendi

Edirne’de bir beyaz eşya markası çalışanı Seda Ecer, klimaya geçtiğimiz yıla göre bu yıl daha yoğun talep olduğunu belirterek “Bu yıl klimaya talep geçtiğimiz yıla göre daha yoğun. Şu an elimizde ki stoklar tükendi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 17:20
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Klima Talebinde Büyük Artış: Stoklar Tükendi

Edirne’de bir beyaz eşya markasında çalışan Seda Ecer, bu yıl klimaya olan talebin geçtiğimiz yıla göre çok daha yoğun olduğunu belirtti. Ecer, özellikle Haziran ayındaki yüksek sıcaklıkların, klima satışlarını daha da arttırdığını belirterek, bu yoğun talebi karşılamak için sürekli olarak yeni stoklar getirtmeye çalıştıklarını söyledi.

Geçen yıl 12 bin liraya sattıkları klimayı bu yıl 25 bin liraya sattıklarını söyleyen Ecer, fiyatlarda yüzde 100 bir artışın söz konusu olduğunu ifade etti.

“GEÇEN YIL HAZİRAN AYINDA BU KADAR KLİMA SATILMADI”

Ecer; “Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla bu yıl çok daha fazla klima sattık. Hava sıcaklıklarının artması ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, klima talebini ciddi anlamda etkiledi. Geçen yıl Haziran ayında bu kadar klima satılmadı. Şu an elimizde ki stoklar bitti, yenilerin gelmesini bekliyoruz. Biz de kurulum aşaması da hızlı ilerliyor. Vatandaşlarımızı sıcak hava da mağdur etmemek adına ürün elimizde varsa 2 gün içerisinde kurulumu gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl bu kadar klima satılmadı. Geçen yıl 12 bin liraya sattığımız klimayı bu yıl 25 bin liraya satıyoruz. Yüzde 100 bir artış söz konusu Her ay başında fiyatlar güncelleniyor maalesef” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.